Connect with us

Stiri externe

Gianluca Mech, pe covorul roșu la premiera Eternals, cel mai nou film cu Angelina Jolie

Gianluca Mech a participat seara trecută la premiera de la Roma a filmului Eternals, cea mai nouă producție în care joacă Angelina Jolie. Celebrul nutriționist a pășit pe red carpet alături de fumoasa Aida Yespica, model, actriță și vedetă de televiziune.

Publicat

pe

Gianluca Mech, pe covorul roșu la premiera Eternals, cel mai nou film cu Angelina Jolie

Filmul Eternals, în regia lui Chloé Zhao, laureată cu Oscar în 2021, a avut seara trecută premiera la Roma. A fost un eveniment grandios desfășurat în cadrul 2021 Rome Film Fest. Angelina Jolie este vedeta incontestabilă a acestui film, astfel că nu putea lipsi de la premiera italiană.

Printre invitații de seamă ai serii a fost și nutriționistul Gianluca Mech. Acesta a pășit pe red carpet la brațul frumoasei Aida Yespica, model, actriță și vedetă de televiziune.

Celebrul nutriționist a bifat o apariție impecabilă pe red carpet, purtând un costum elegant semnat de către designerul Italian Carlo Pignatelli.

Designerul Carlo Pignatelli este cel care îl îmbracă pe Gianluca Mech la toate aparițiile sale publice și omul cu care acesta are un contract de imagine.

Advertisement

Nutriționistul Gianluca Mech, Premiul de Excelență pentru rezultate spectaculoase si inovație in nutriție

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gianluca Mech (@gianlucamech)