Connect with us

ADPM Health

Gianluca Mech, eveniment de succes la COSMOPROF Bologna 2022

Sâmbătă, nutriționistul italian Gianluca Mech a organizat un eveniment de succes în cadrul COSMOPROF Bologna 2022, cel mai mare și mai important târg mondial pentru industria de cosmetică și înfrumusețare. Invitate speciale, Aida Yespica și Manila Nazzaro.

Publicat

pe

Gianluca Mech, eveniment de succes la COSMOPROF Bologna 2022

Succes extraordinar pentru Gianluca Mech la COSMOPROF Bologna 2022. Gianluca Mech SpA a fost prezent în cadrul târgului cu produsele Tisanoreica, dieta fito-ketogenă exclusivă cu cele mai multe publicații științifice din lume.

Numeroși vizitatori și profesioniști din domeniu au participat la un eveniment special organizat sâmbătă. Eveniment la care au participat Gianluca Mech, Dr. Lorenzo Cenci de la Centrul de Studii Tisanoreica din Vicenza, precum și Aida Yespica și Manila Nazzaro, două simboluri ale frumuseții.

Gianluca Mech (www.gianlucamech.com.ro) a vorbit despre numeroasele noutăți brandului său, începând cu noua linie „Glycemic Friendly”. Gustări și deserturi realizate cu amidon rezistent ce contribuie la reducerea creșterii glicemia postprandială.

De asemenea, s-a vorbit despre noul kit Tisanoreica pentru post intermitent. Un program nutrițional exclusiv de șapte zile.

Advertisement

Totodată, Gianluca Mech SpA a anunțat oficial parteneriatul cu Guinot, una dintre cele mai importante companii de cosmetice din lume.

„Acest eveniment este o oportunitate minunată de a comunica parteneriatul cu Guinot. Tratamentele lor au efecte imediate asupra pielii. Rezultate care, grație produselor Tisanoreica, se pot menține în timp. . Vom publica în curând cercetări care vor studia efectele dietei asupra pielii: punctele cheie vor fi nutriția și produsele Guinot”, a declarat Gianluca Mech.

Cum ne detoxifiem corect organismul după mesele grele de Paște! Recomandările nutriționistului Gianluca Mech

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gianluca Mech (@gianlucamech)

Advertisement