Connect with us

Stiri externe

Gianluca Mech i-a invatat pe artistii de la Sanremo cum sa isi mentina vocea mereu tanara

Vocea este instrumentul de baza al unui artist, astfel ca a fost extrem de potrivit ca Gianluca Mech sa sustina, in cadrul Festivalului de la Sanremo, un workshop dedicat tratarii vocii pentru ca aceasta sa ramana mereu tanara. Evenimentul a avut in centru produsul minune Propol-Mech, realizat din ingrediente 100% naturale si cu certificare stiintifica.

Publicat

pe

In cadrul Festivalului cantecului italian de la Sanremo, ajuns acum la editia cu numarul 70, Gianluca Mech a sustinut un workshop despre voce! Nu oricum, ci avand in centru noul produs al companiei, Propol-Mech, realizat din ingrediente 100% naturale si cu certificare stiintifica.

Folosirea acestui produs, in special de catre artisti sau oameni de media, ajuta la pastrarea vocii mereu tanara si in cea mai buna forma. Pentru ca vocea tinde sa imbatraneasca si ea odata cu inaintarea in varsta, Propol-Mech, prin ingredientele sale minune, preintampina acest efect neplacut al trecerii anilor.

La acest workshop, sustinut de Gianluca Mech in cadrul Festivalului de la Sanremo, au fost o multime de participanti. Atat oameni din sfera artistica, vedete de televiziune precum Roberta Capua, dar si profesori si doctori in stiinta care au sustinut inovatiile aduse de produsul minune Propol-Mech!

Cartofii dulci sunt buni pentru sanatate? Nutritionistul Gianluca Mech explica

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It’s the perfect period of time for a ski vacation ⛷, but the exposure to low temperatures can cause throat and vocal chords problems. 🤒 To evoid this, Propol-Mech is the natural supplement for you! ✅ It has antibacterial, protective and analgesic properties, therefore being recommended for treating the inflammatory states of the respiratory tract. ✅ Don’t forget that being healthy is the main ingredient for an ideal start of the year! 💯 . #dietagianlucamech #gianlucamech #tisanoreica #cook #cooking #food #chef #foodie #instafood #delicious #yummy #eat #foodlover #kitchen #dinner #foodphotography #cheflife #homemade #instagood #tasty #carlopignatelli

O postare distribuită de Gianluca Mech (@gianlucamech) pe