Connect with us

Stiri externe

Gianluca Mech, premiat la Festivalul de Film de la Maratea!

Celebrul nutriționist Gianluca Mech a fost premiat cu distincția „Cincecibo” in cadrul Festivalului Internațional de Film de la Maratea 2021, în aceeași seară în care Matt Dillon a primit premiul pentru întreaga activitate.

Publicat

pe

Gianluca Mech, premiat la Festivalul de Film de la Maratea!

Cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Maratea s-a desfășurat în perioada 27 – 31 iulie 2021. Printre laureații celei de-a patra seri a prestigiosului festival s-a numărat și nutriționistul Gianluca Mech.

Celebrul nutriționist italian a primit, în cadrul Festivalului de Film de la Maratea, premiul special „Cinecibo”. Cinecibo este un Festival de Film cu tematică gastonomică, avându-l ca director artistic pe Donato Ciociola și pe Michele Placido în rolul de Președinte. Un festival care promovează alimentația sănătoasă și cinematografia de calitate.

În aceeași seară și Matt Dillon a primit un premiu pentru întreaga sa carieră.

Celebrul actor de la Hollywood a jucat în numeroase filme care vor rămâne în istorie, printre care „Rusty the Savage” de Francis Ford Coppola și „Mister Wonderful”, de Anthony Minghella.

Advertisement

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști la nivel international. Sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi. Produsele celebre din dieta sa fito-ketogenică, precum și cele din gama Decottopia sunt disponibile în România pe www.gianlucamech.com.ro.

Gianluca Mech a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității, campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Gianluca Mech, premiat la Cannes pentru inovații în domeniul științei nutriționale