Connect with us

Stiri Interne

Gianluca Mech si Patrizia Paglieri gazdele unui eveniment despre nutritie, in Chisinau

Gianluca Mech si Chef Patrizia Paglieri au organizat, la Chisinau, un eveniment pentru promovarea dietei de trei zile a nutritionistului.

Publicat

pe

Gianluca Mech si Patrizia Paglieri gazdele unui eveniment despre nutritie, in Chisinau

In cadrul evenimentului, Gianluca a aratat invitatilor prezenti ce pot manca in timpul aceastei diete. Ea este recomandata dupa un weekend prelungit sau dupa o vacanta in care ai exagerat din punct de vedere alimentar si vrei sa revii intr-un timp scurt la dimensiunile de dinainte. Poate fi folosita chiar si de persoanele care se pregatesc de o ocazie importanta si vor sa scape de cateva kilograme in plus.

Alaturi de Chef Patrizia Paglieri, nutritionistul italian a organizat si jurizat si un concurs, la care s-au inscris mai multe persoane publice. Printre ei s-au numarat Silvia Petrov, prezentatoare Pro TV Chisinau, Ludmila Andronic, Presedinta Consiliului de Presa si director afaceri corporative al companiei Efes sau David, Chef al restaurantului Mezzo, care a lucrat in strainatate cu personalitati in domeniu, precum Jamie Oliver si Gordon Ramsay.

 

Gianluca Mech a lansat propriul showroom la Chisinau, alaturi de Patrizia Paglieri

Evenimentul din Chisinau a fost prezentat de Rodica Cioranica, o cunoscuta jurnalista de peste Prut. El s-a bucurat si de prezenta ambasadorului Italiei in Republica Moldova, E.S. Valeria Biagiotti.

Produsele lui Gianluca Mech sunt disponibile in Republica Moldova in reteaua de farmacii Felicia.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *