Connect with us

Stiri externe

Gianluca Mech, workshop de succes la un resort de lux din Italia!

Celebrul nutritionist al vedetelor, Gianluca Mech, a sustinut weekendul acesta un workshp de succes la un resort de lux din Puglia, Italia! Iata aici ce s-a intamplat la eveniment!

Publicat

pe

Gianluca Mech, workshop de succes la un resort de lux din Italia!

Gianluca Mech este cunoscut la nivel mondial ca nutritionistul marilor vedete, iar weekendul acesta a sustinut, in Puglia, un workshop la care au participat peste 300 dintre clientii sai din Italia.

Evenimentul a fost de un real succes si s-a desfasurat intr-un resort de lux din orasul Puglia.

Toti cei prezenti la workshop au aflat noutati despre produsele lui de top, dar si toate detaliile despre noile produse lansate in cadrul deja celebrei Diete Gianluca Mech. In Romania, toate aceste produse pot fi gasite pe site-ul www.gianlucamech.ro.

Gianluca Mech este unul din cei mai apreciati nutritionisti, la nivel international, sfaturile sale fiind urmate inclusiv de staruri precum Eva Longoria, Anastasia Soare, Al Pacino, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat anul trecut doua campanii importante impotriva obezitatii, care trag un semnal de alarma in ceea ce priveste inmultirea cazurilor in rândul copiilor si al adolescentilor.

Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansata alaturi de Ivana Trump, iar in Europa alaturi de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Este buna Dieta Ketogenica? Iata ce spune nutritionistul Gianluca Mech!