Connect with us

ADPM Beauty

Gina Chirilă Vlădău are un ten impecabil după dubla ionizare GUINOT Hydradermie de la Silhouette

Gina Chirilă Vlădău, unul din cele mai bine cotate modele din România pe podiumurile internaționale, acordă o deosebită atenție îngrijirii tenului său. Apărând în campanii ale unor branduri de top și în pictorialele reviste glossy, este deosebit de important să aibă o piele proaspătă și sănătoasă.

Publicat

pe

Gina Chirilă Vlădău are un ten impecabil după dubla ionizare GUINOT Hydradermie de la Silhouette

Tocmai de aceea, Gina apelează la sfaturile medicilor dermatologi și ale specialiștilor de la Centrele Silhouette. Astfel a ajuns ca, pentru îmbunătățirea aspectului pielii, până la perfețiune, să urmeze tratamentul de dublă ionizare dinamică, GUINOT Hydradermie de la Silhouette.

Acesta furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea, fiind o adevărată alternativă la medicina estetică.

„Chiar din copilărie, activitatea celulară se diminuează odată cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.

Hydradermie Cellular Energy activează tinerețea, reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică. Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutând la regenerare.

În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot”, explică medicul dermatolog de la Silhouette.

Tratamentul este disponibil la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (Unirii și Dorobanți) și are prețul de 397 lei/ședința. www.silhouette.ro