Connect with us

Stiri Interne

Gina Pistol revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

Gina Pistol revine pe micile ecrane după o pauză de mai bine de un an. Fosta prezentatoare a emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1 a fost anunțată drept noua gazdă a show-ului culinar MasterChef. Această veste a stârnit entuziasm în rândul fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou în acțiune, de această dată pe Pro TV.

Publicat

pe

Gina Pistol revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

Gina Pistol se întoarce pe micile ecrane! Vedeta este noua prezentatoare a popularului show culinar MasterChef. Gina, care a fost anterior gazda emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1, revine după o absență de peste un an, perioadă în care a decis să se retragă temporar din televiziune.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. În 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor. Acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți. Totodată, și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a declarat Gina Pistol.

Gina mărturisește că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o întâlnire cu vechi prieteni.

După șapte ani de colaborare cu Antena 1, unde a prezentat emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Express, Gina a luat o pauză de la televiziune în februarie 2023.

Acum, ea se alătură echipei Pro TV pentru noul sezon al emisiunii MasterChef, care va fi difuzat în această toamnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *