Connect with us

Stiri Interne

Giulia Anghelescu canta iar cu DJ Project! Care a fost cea mai buna perioada a trupei?

Giulia Anghelescu Huidu se reintoarce in componenta Dj Project dupa cinci ani, in locul Adelei Popescu, ultima cea mai celebra solista a trupei, scrie Libertatea. Solista a cantat vreme de doi ani cu trupa insa prima ei sarcina a facut-o sa abandoneze proiectul. Inlocuita provizoriu, toata lumea se asteapta ca Adela Popescu sa se reintoarca in formatie.

Publicat

pe

dj-project-main

Din cauza programului sau incarcat, Adelei, proaspat devenita mama, ii este foarte greu in situatia actuala sa tina pasul cu spectacole, prin tara.

Candva o fabrica de bani si succese, incercarile din ultimii ani ale lui Dj Maxx si Gino Manzotti de a gasi formula care sa-i readuca in atentia publica au fost in zadar. Asa ca s-a luat in calcul aducerea unei soliste cunoscute, Giulia, acum, mama a doi copii, fiind cea mai buna solutie.

Privind evolutia trupei de la inființare, proiectul timisorenilor tinde sa devina mai degraba un ansamblu avand in vedere numarul de soliste schimbate de-a lungul timpului. Au debutat cu cea care a devenit intre timp Ellie White (Elena Baltagan).

Apoi au cantat alaturi de Giulia Anghelescu…

Advertisement

….Claudia Pavel…

…Adela Popescu…


…Ela Rose, pe numele ei Manuela Chereji…

…si, mai nou, de maramureseanca Xenia Costinar.

DJ Maxx si Gino Manzotti au fost nevoiti sa faca aceste noi schimbari in formula proiectului pe de-o parte pentru a atrage din nou atentia asupra trupei, iar pe de alta, petru ca mai toate fetele care au cantat in DJ Project au ales viata de familie in detrimentul carierei muzicale.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *