Connect with us

Stiri Interne

Giulia Nahmany a invatat actorie de la Michael Damian din „Tanar si Nelinistit”

Giulia Nahmany debuteaza in actorie avand, din start, rolul principal in filmul „Love by Design”, o co-productie americano-romana ce a fost filmata in New York si Bucuresti. Comedia romantica este regizata de Michael Damian, iar din distributie fac parte celebrii Jane Saymour si David Oakes.

Publicat

pe

Giulia Nahmany-love-by-design-1

Michael Damian, cel care a jucat si in serialul „Tanar si nelinistit” in rolul lui Danny Romalotti, a fost, de altfel, si profesor de actorie pentru Giulia Nahmany.

„Michael este, inainte de toate, un om extraordinar. De la el am invatat o multime de lucruri. Practic, el mi-a ghidat pasii in domeniul acesta. Intr-un an de zile, alaturi de el am invatat cat nu cred ca as fi reusit in 4 ani intr-o Facultate de Teatru si Film, de la trucuri de actorie, la editare si tot ce tine de industria cinematografica. Am avut o oportunitate fabuloasa ca in debutul meu actoricesc sa il am alaturi si am legat o prietenie foarte stransa, atat cu el cat si cu Janeen, sotia lui, declara Giulia Nahmany, conform ziarulring.ro.

regizor-love-by-design

In plus, romanca s-a pregatit, cu cateva luni inaintea filmarilor, si cu actorul American David Lipper, care de altfel joaca si in ‘Love by Design’.

“Am avut un mare noroc ca el se afla deja in Romania in perioada respectiva si am avut timp sa repetam in detaliu fiecare scena. Imi doream sa intru in industria cinematografica de foarte mult timp, am fost atrasa dintotdeauna de lumea asta. Momentul cred ca a venit acum un an si jumatate cand am realizat ca, daca nu fac ceva in acest sens, oportunitatea nu bate la usa de doua ori. Acum, privind inapoi, ma felicit pentru alegerea facuta si ma simt completa. Actoria pentru mine este ca un vis implinit”, declara Giulia.

Giulia Nahmany-love-by-design-5

Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal in comedia romantica „Love by Design”, o coproductie romano-americana, care a fost filmata in Bucuresti, New York si in localitati din Transilvania precum Sighisoara, Saschiz si Biertan.

Giulia-Nahmany-Jane-Seymour

Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-sef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.

Gulia-Nahmany-David-Oakes-Love-by-design

Din distributie fac parte si Jane Seymour, actrita renumita pentru rolul sau din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.

Studio portrait of girl

Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din Romania pe 31 octombrie.