Connect with us

Cinenews

Giulia Nahmany, alaturi de David Beckham, la Singapore Film Festival

Giulia Nahmany a participat, alaturi de celebrul David Beckahm si de nume cunoscute din industria cinematografiei, la un eveniment caritabil desfasurat in Singapore. Gala s-a derulat in cadrul Singapore International Film Festival, un eveniment cu traditie ce dateaza inca din 1987.

Publicat

pe

giulia-nahmany-david-beckham-4

Avand deja activitate in industria filmului international, actrita din Romania a fost invitata sa ia parte la editia din acest an a festivalului.

Acolo a avut ocazia sa il intalneasca personal pe celebrul fotbalist, alaturi de care a discutat despre modul in care industria filmului ar putea veni in ajutorul tinerilor actori care, desi talentati, nu au suportul financiar pentru a se perfectiona in acest domeniu.

giulia-nahmany-david-beckham-3

“David este un adevarat gentleman. M-a impresionat faptul ca, in ciuda notorietatii sale, este deosebit de modest si chiar timid. I-am spus ca sunt actrita din Romania, i-am povestit putin despre tara mea si ca merita sa ajunga sa o viziteze”, declara Giulia Nahmany.

giulia-nahmany-singapore-film-festival-4

La Festivalul de Film de la Singapore a participat la Silver Screen Awards si la evenimentul ce a prilejuit proiectia filmului The Man Who Knew Infinity, alaturi de Dev Patel, actorul din celebrul film Slumdog Millionaire, Jeremy Irons, Mark Montgomery si Joe Thomas.

giulia-nahmany-singapore-film-festival

In 2014, Giulia Nahmany si-a facut debutul in industria cinematografica, interpretand rolul principal in filmul “Love by Design”, din distributia caruia face parte si Jane Seymour, film turnat in Romania si Statele Unite ale Americii, in regia lui Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.

Advertisement

giulia-nahmany-singapore-1

Actrita a mai jucat ulterior in alte productii internationale si a luat pare la mari evenimente peste hotare, precum Festivalul International de la Cannes si evenimentele conexe Premiilor Oscar, din Los Angeles.

giulia-nahmany-love-by-design-premiera

In 2014, Giulia Nahmany a primit „Premiul pentru cel mai bun debut”, in cadrul Newport Beach Film Festival din Statele Unite ale Americi.

In prezent, actrita lucreaza la un nou proiect ambitios, un film ce va avea premiera internationala in 2016.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *