Connect with us

Stiri Interne

Giulia Nahmany, alaturi de Miley Cyrus la petrecerea lui Elton John de la Oscar

Giulia Nahmany a participat la celebra petrecere pe care Elton John o organizeaza anual dupa Premiile Oscar, intalnindu-se acolo cu o multime de staruri, precum Miley Cyrus, Sia ori Sharon Osbourne.

Publicat

pe

giulia-nahmany-iley-cyrus-elton-john

Giulia Nahmany a participat la o serie de evenimente organizate in Los Angeles cu prilejul ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar.

giulia-nahmany-elton-john-party-3

Prezenta in Statele Unite ale Americii, actrita din Romania a fost invitata la cele mai prestigioase petreceri, la care au luat parte mari staruri internationale.

giulia-nahmany-elton-john-party-1

Astfel se face ca Giulia a fost prezenta la celebrul after party organizat de Elton John AIDS Foundation, alaturi de nume cunoscute, precum Sia, Miley Cyrus, Sharon Osborne, vedetele serialului Gossip GirlMichelle Trachtenberg, Jessica Szohr, Chace Crawford si Kelly Rutherford, precum si fashion designerul Christian Louboutin.

giulia-nahmany-jane-seymour-elton-john-party

La eveniment, Giulia s-a reintalnit cu Jane Seymour, alaturi de care joaca in filmul “Love by Design”, lansat anul trecut, in care romanca detine rolul principal.

giulia-nahmany-make-up-artist

Pentru acest eveniment, Giulia a purtat o rochie alba Antonio Berardi, iar machiajul a fost realizat de Alice Goidea, singura romanca aleasa sa faca parte din staff-ul make-up artistilor de la Premiile Oscar, o fosta absolventa a Giulia Nahmany & Fleurimon Paris Make-up Academy, promotia ianuarie 2012.

giulia-nahmany-make-up

Giulia Nahmany si-a facut anul trecut debutul in cinematografia internationala interpretand rolul principal in comedia romantica “Love by Design”, regizata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit” in rolul lui Danny Romalotti.

In filmul, ce a avut premiera in luna octombrie si in Romania, Giulia joaca alaturi de Jane Seymour, renumita prin rolul avut in serialul “Dr. Quinn”, si de David Oakes, actorul britanic celebru din serialul “The Borgias” si din musicalul “Shakespeare in Love”, care se joaca, cu mare succes, la Londra.

Giulia Nahmany lucreaza in prezent pentru noi proiecte cinematografice ce vor fi lansate in curand.