Connect with us

ADPM Health

Cum arata Giulia Nahmany cu abdomenul la vedere dupa ce a slabit 20 de kilograme!

Giulia Nahmany a slabit mai bine de 20 de kilograme, iar acum afiseaza o silueta de invidiat! Priviti cat de bine arata vedeta intr-un costum de sport mulat pe trup si cu abdomenul la vedere!

Publicat

pe

giulia-nahmany-sexy2

Dupa o perioada in care a avut probleme cu kilogramele in plus, Giulia Nahmany s-a ambitionat anul trecut si a inceput un stil de viata sanatos bazat pe o alimentatie echilibrata si antrenamente intense la sala de sport de cel putin 5 ori pe saptamana, exceptie nefacand nici macar perioadele de vacanta.

giulia-nahmany-sexy4

Ambitia, rabdarea si eforturile au dat roade, astfel incat Giulia Nahmany a slabit peste 20 de kilograme si arata in prezent mai bine ca niciodata. Are o silueta de invidiat, forme sexy si un trup tonifiat.

giulia-nahmany-sexy3

Iar daca in trecut Giulia Nahmany cauta sa poarte tinute care sa-i ascunda cat mai bine kilogramele, acum actrita se mandreste cu corpul ei pe care il etaleaza in haine dintre cele mai sexy.

giulia-nahmany-sexy1

Astazi, vedeta a postat pe Instagram o fotografie in care apare purtand un costum de sport mulat pe trup si cu abdomenul la vedere!