Connect with us

Stiri Interne

Giulia Nahmany – cat de greu i-a fost dupa decesul mamei sale. Interviu emotionant!

Giulia Nahmany povesteste, in premiera, cat de greu i-a fost dupa decesul mamei sale, eveniment care a marcat-o profund, dar si care a motivat-o sa fie mai puternica si sa lupte in viata pentru a-si face parintele mandru. Iata ce a declarat.

Publicat

pe

giulia-nahmany-mama

Giulia Nahmany – cat de greu i-a fost dupa decesul mamei sale

Giulia Nahmany a traversat o perioada dureroasa dupa decesul mamei sale, ce a avut loc in urma cu un an. Actrita a suferit si inca sufera enorm dupa cea care i-a fost cea mai apropiata de-a lungul vietii, insa recunoaste ca a gasit puterea si motivatia sa lupte, sa invinga depresia si sa aiba rezultatele spectaculoase in cariera de la Hollywood, de care mama ei ar fi tare mandra.

“Am avut dintre doua lucruri de ales: ori sa cad intr-o depresie, care m-a incercat, ori sa imi revin. Durerea mea sufleteasca a fost atat de mare incat corpul meu a inceput sa somatizeze ceea ce simt. La un moment dat, imi paralizase piciorul.

Giulia-Nahmany-Newport-film-festival-6

Pur si simplu ieseam pe usa si nu puteam sa il misc. Sau nu puteam sa-mi tin mana. Bineinteles ca am mers la neurolog crezand ca ceva nu este in regula cu mine. Mi-a spus ca este o depresie mascata si am doua variante: sa iau pastile, antidepresive, sau sa trec prin toate starile prin care treci in perioada de doliu si apoi sa ies din chestia asta.

Drama! Mama Giuliei Nahmany a murit!

Au trecut cam sase luni pana sa incetez sa mai plang in fiecare zi. La mine era ora si plansul. Daca auzeam cuvantul “mama” plangeam pe loc.

Imi ziceam: De ce mama mea? De ce a fost ea cea luata, ea care era atat de tanara si avea doar 59 de ani. Daca imi mai dadeai inca 20 de ani… Va dati seama, cu trei saptamani inainte sa moara noi doua stateam la o cafenea si vorbeam despre proiecte”, a povestit Giulia intr-un interviu acordat WOWbiz.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *