Connect with us

Stiri Interne

Giulia Nahmany, stralucitoare la Cannes! A invitat-o pe Sienna Miller in Romania!

Giulia Nahmany a participat la Festivalul International de Film de la Cannes, unde a stralucit in tinute ale unor designeri romani. In plus, a avut ocazia sa cunoasca o multime de celebritati internationale!

Publicat

pe

giulia-nahmany-cannes-sienna-miller

 Sienna Miller, Raluca Hagiu (redactor sef Unica), Giulia Nahmany

Giulia Nahmany a fost prezenta la Cannes Film Festival luand parte la mai multe evenimente dedicate producatorilor de film si punand astfel bazele unor parteneriate legate de urmatorul sau proiect profesional, un film in care va juca, din nou, rolul principal.

giulia-nahmany-cannes-4

“In timpul Festivalului de la Cannes au loc o serie de evenimente conexe, in afara premierelor de film. Se organizeaza receptii la care vin doar producatorii si investitorii, iar aici se pun bazele filmelor care vor fi produse in perioada urmatoare”, declara Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany nu a ratat nici cateva premiere, iar pe covorul rosu a imbracat doar tinute ale designerilor romani.

giulia-nahmany-cannes-3

La premiera filmului “Irrational Man” regizat de Woody Allen, Giulia a imbracat o rochie neagra creata de Alina Cernatescu, la premiera peliculei “Mia Madre” a afisat o sofisticata rochie alba semnata Ludmila Corlateanu, iar la petrecerea filmului “See of Trees”, la care a participat alaturi de Raluca Hagiu (redactor sef Unica), a atras priviri admirative intr-o rochie aurie din noua colectie a lui Stephan Pelger.

giulia-nahmany-cannes-2

“La petrecerea de lansare See of Trees am cunoscut-o pe Sienna Miller, care este, totodata, si una dintre actritele mele preferate. A fost o intalnire relaxanta, am ras mult, i-am povestit despre Romania si chiar am invitat-o la noi in tara, sa descopere tot ceea ce avem de oferit”, continua Giulia Nahmany.

giulia-nahmany-cannes-1

La sfarsitul verii, Giulia Nahmany va aparea pe marile ecrane in al doilea film din cariera, “High Strung”, un musical in care joaca alaturi de Jane Seymour si Maia Morgenstern.

Giulia Nahmany a debutat, ca actrita si producator, anul trecut, odata cu lansarea peliculei “Love by Design”, iar in prezent face deja parte din Producers Network Guild, o asociatie exclusivista care ii reuneste pe cei mai buni 500 de producatori de filme din lume.