Connect with us

Stiri Interne

Giulia Nahmany, intr-un costum de baie transparent, creatie unicat, cu perle si cristale Swarovski

Giulia Nahmany apare in cel mai provocator pictorial realizat pâna acum. Este vorba de o sedinta foto ce detine coperta noului numar al revistei Luxury.

Publicat

pe

 

Pictorialul include un cadru in care actrita apare in piscina purtand un costum de baie unicat. Este vorba de un model Marie Ollie, realizat manual, din tulle si broderie aplicata manual, cu sute de perle si cristale Swarovski. Rezultatul este spectaculos si ii pune vedetei in valoare noua silueta.

Giulia Nahmany vorbeste in interviul aferent acestui pictorial despre actorie si despre cum este sa lucrezi cu mari specialisti si nume celebre de la Hollywood.

Vedeta marturiseste ca este deschisa sa interpreteze diverse roluri, sarcina unui actor fiind de a intra cât mai bine in pielea personajului, indiferent daca este pozitiv sau negativ.

Giulia-Nahmany-Luxury-coperta

„Actorul nu este chemat sa judece un personaj, ci sa-l interpreteze, sa-l creeze, sa-l ridice dintre rândurile unui scenariu si sa-i dea credibilitate, sa-i dea viata, sa-i dea forta. Iar, daca este un personaj negativ, cu atât mai mult se complica situatia.

Advertisement

Pentru ca tuturor ne e usor sa fim buni si frumosi, asa fiind de felul nostru. Provocarea vine din faptul ca trebuie sa fim, in fata camerei de filmat, opusul a tot ceea ce suntem si iubim. Iar la final, cei ce privesc inspre ecran trebuie sa fie convinsi ca personajul nostru a fost cel ce s-a dorit sa fie: urât, negativ, rau, imposibil de iubit, victima etc.

O astfel de propunere, pentru mine, ar fi onoranta – ar insemna ca cine si-ar dori sa-mi incredinteze un astfel de rol crede in mine, in forta mea actoriceasca, in versatilitatea mea ca actrita. Nu cred ca as refuza roluri in filme de actiune, de exemplu. Sau horror. Ori comedii romantice.

Insa ceea ce stiu sigur este ca nu mi-as dori sa cad in manierism. Sa fiu catalogata ca actrita de roluri pozitive in comedii romantice, de exemplu si acolo sa ramân, sa nu mai incerc nimic altceva”, a declarat Giulia in interviul acordat revistei Luxury.

Giulia-Nahmany-Luxury-jeans

In pictorialul din interiorul publicatiei, actrita apare in ipostaze contrastante, de la o imagine sexy si incitanta, reprezentand cadrele in costum de baie, la una romantica, in rochie diafana, sau adoptând un look lejer, relaxat, purtând un maiou simplu si pantaloni scurti de jeans.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *