Connect with us

Stiri Interne

Giulia Nahmany, transformată în Brigitte Bardot

Giulia Nahmany a acceptat recent să pozeze în ipostaze seducătoare, inspirate parcă de eleganța și strălucirea Hollywood-ului de altă dată. Actrița s-a lăsat transformată în Brigitte Bardot, una dinte emblemele cinematografiei mondiale.

Publicat

pe

Giulia Nahmany, transformată în Brigitte Bardot

Giulia Nahmany iubește actoria și consideră că una dintre cele mai frumoase laturi ale acestei meserii este abilitatea de a te transforma. De a intra în pielea diferitelor personaje. Recent, actrița a acceptat provocarea de a se transforma în Brigitte Bardot, un etalon de frumusețe al cinematografiei mondiale.

Provocarea a venit din partea echipei La Măruță de la Pro TV. Rezultatul? O ședință foto spectaculoasă în care Giulia Nahmany arată formidabil. A pozat în ipostaze seducătoare ce aduc aminte de eleganța Hollywood-ului de altă dată.

„Mereu mi-am dorit să o interpretez pe Brigitte, mai cu seamă că am urmărit aproape toate peliculele în care a fost distribuită, atât în rol principal, cât și în roluri secundare. Ca să nu mai spun că de mic copil am fost atrasă de limba franceză, pe care îmi face o deosebită plăcere să o vorbesc, considerând că are o rezonanță și o muzicalitate cu totul aparte.

Stilul vestimentar al lui Brigitte Bardot se regăsește în mare parte și în garderoba mea, de la variatele modele de jeanși și până la decolteul care poartă numele actriței și care lasă umerii și clavicula la vedere. Puteți urmări întreaga transformare în emisiunea La Măruță de astăzi. Aștept să îmi spuneți cum vi s-a părut. Ora 16:30 PM ❤️”, a scris Giulia pe rețelele de socializare.

Advertisement

Giulia Nahmany a pozat în costum de baie după ani de yoga

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GIULIA NAHMANY (@giulianahmany)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *