Connect with us

Evenimente

GOLDWELL a lansat @PURE PIGMENTS, pentru o culoare a parului cu reflexii spectaculoase

GOLDWELL, brandul partener al stilistilor de top din peste 40 de tari, a lansat noua gama @PURE PIGMENTS, pigmenti de culoare care, utilizati in timpul colorarii profesionale, ofera parului nuante multi-dimensionale, cu reflexii spectaculoase

Publicat

pe

 

@PURE PIGMENTS marcheaza o revolutie in industria de frumusete, prin lansarea a sase noi culori mega concentrate, ce ofera un joc unic al reflexiei si stralucirii culorii parului.

Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red si Pure Violet creeaza tonuri si efecte vibrante, mega intense. Pearl Blue si Matte Green calmeaza si contracareaza nuantele nedorite.

ELUMENATED HAIR COLOR

@Pure Pigments pot fi utilizati on salon cu gamele Topchic, Colorance si Nectaya pentru a obtine o acoperire perfecta, culoare extraordinara si stralucire de briliant. Straturile de culoare ofera efect 3D, in special in lumina naturala.

Advertisement

TEHNOLOGIA HD3 COLOR

HD3 Color Technology  din @Pure Pigments este noua generatie de vopsea directa, patentata de Goldwell. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza culori senzationale, unice, multi-dimensionale,cu reflexii spectaculoase.

Produsele GOLDWELL sunt distribuite in Romania de Top Line si sunt disponibile in magazinele Top Line, www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line din tara.

PRODUSELE DE STYLING GOLDWELL

FLEXPROTEC COMPLEX

Advertisement

Produsele de styling din gama Stylesign contin polimari si proteine din bambus si ajuta la crearea unor lookuri naturale si flexibile.

Acum exista un elastomer unic si filtre UV in toate produsele ce ajuta la mentinerea culorii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare obtinute in urma expunerii la soare sau a utilizarii de accesorii fierbinti (placa, uscator, ondulator).

Folosind produsele de styling din gama Stylesign stralucirea naturala a parului este potentata.

  • Design nou
  • Seelctie optimizata de produse
  • Produse uimitore si inovatoare
  • Tehnologii si formule imbunatatite

Sectie produse recomandate:

  • Ultra Volume
  • Just Smooth
  • Curly Twist
  • Creative Texture
  • Perfect Hold

Despre GOLDWELL

Advertisement

De 70 de ani, GOLDWELL este partenerul exclusiv al hairstilistilor din peste 40 de tari. In fiecare zi brandul ofera o experienta extraordinara prin rezultatele specialistilor care ii folosesc produsele, dezvolta instrumente, tehnologie de culoare si produse inovative ce alimenteaza creativitatea si face  clientii sa arate si sa se simta fantastic.

Echipa Goldwell este dedicata cercetarii si dezvoltarii, alimentand in permanenta creativitatea prin inovatia continua in domeniul culorii. Incepand cu ultimele trenduri si incheind cu tehnologii inovatoare, Goldwell pune specialistii care folosesc produsele sale in topul industriei de frumusete.