Connect with us

Cinenews

„Gravity”, filmul cu cele mai mari incasari in box office!

Peliculele „Gravity” (Alfonso Cuaron) si „Captain Phillips” (Paul Greengrass) ocupa primele locuri in box office-ul nord american, parand ca nu pot fi depasite curand de niciunul dintre filmele nou aparute.

Publicat

pe

gravity-movie

Pelicula „Gravity” (George Clooney si Sandra Bullock) a reusit pana acum, la 3 saptamani de la lansare, sa obtina incasari de 31 de milioane de dolari.

captain-phillips01

Cu Tom Hanks in rolul prinicpal, „Captain Phillips” a impresionat de asemenea si ramane pe locul 2 in box office, gratie incasarilor ce se ridica la 17.3 milioane de dolari.

carrie-movie

Carrie”, film horror realizat pe baza romanului omonim al lui Stephen King, a intrat direct pe locul al 3-lea al box office-ului american, cu incasari de 17 milioane de dolari. Regizata de Kimberly Pierce, pelicula „Carrie” le are in rolurile principale pe Chloe Morretz si Julianne Moore.

cloudy-meatballs-movie

Un alt film marca Sony, „Cloudy with a Chance of Meatballs 2”, ocupa locul al 4-lea in box office, bucurandu-se de incasari de 10.1 milioane de dolari.

escape-plan-movie

Acesta este urmat indeaproape, pe locul 5 (incasari de 9.8 milioane de dolari), de filmul „Escape Plan”, care ii aduce in atentia publicului pe legendarii actori Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *