Connect with us

Cinenews

Cati bani produce „Gravity”?

Drama spatiala “Gravity”, ai carei protagonist sunt Sandra Bullock si George Clooney, domina clasamentul de box-office american pentru al doilea weekend consecutiv, iar incasarile sunt uriase. In ultima saptamana, „Gravity” a produs in Statele Unite incasari in valoare de 44,3 milioane de dolari.

Publicat

pe

gravity
Pelicula “Gravity”, regizata de Alfonso Cuaron, conduce in clasamentul de box-office american cu 44,3 de milioane de dolari incasati dupa al doilea weekend de la premiera oficiala. Pelicula puncteaza astfel cea mai de succes premiera a unui film in luna octombrie, care nu face parte dintr-o franciza. In prima saptamana, filmul a incasat 55,6 milioane de dolari.

Filmul „Gravity” se descurca bine in toate tarile unde a fost lansat pana acum, acesta reusind sa stranga in ultima saptamana 28 de milioane de dolari. Per total, „Gravity” a adunat din incasari suma de 191,4 milioane de dolari si este considerat un film de mare succes, avand in vedere ca a avut costuri de productie de 100 de milioane de dolari.

Pe locul doi in clasamentul de box-office din Statele Unite s-a situate drama „Captain Phillips”, un film despre rapirile facute de piratii somalezi, care il are in rolul principal pe Tom Hanks. Pelicula a debutat cu incasari de 26 de milioane de dolari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *