Connect with us

Cinenews

Succes urias de box-office pentru „Gravity”!

Drama spatiala „Gravity”, ai carei protagonist sunt Sandra Bullock si George Clooney, a reusit sa incaseze in primul weekend de la premiera in Statele Unite suma record de 55 de milioane de dolari.

Publicat

pe

gravity

Pelicula „Gravity”, regizata de Alfonso Cuaron, conduce in clasamentul de box-office american cu 55,6 de milioane de dolari incasati dupa primul weekend de la premiera oficiala. Pelicula puncteaza astfel cea mai de succes premiera a unui film in luna octombrie, care nu face parte dintr-o franciza.

Pe plan international, filmul a reusit sa incaseze 21 de milioane de dolari dupa ce a rulat in 27 de tari, in 4763 de cinematografe. Pelicula a incasat din Russia $8.1M, Germany $3.8M, Australia $3.2M, Italy $2.6M, Spain $2.3M si Taiwan $958K. In curand, „Gravity” va avea premiera in tari precum Brazila (Oct. 11), Korea (Oct. 17), Mexico (Oct. 18), Franta (Oct. 23), UK (Nov. 8) si Japonia (Dec. 13).

Pelicula, care este laudata de critici si considerate un concurrent serios pentru Oscaruri, are un buget estimat la 100 de milioane de dolari.

Filmul spune povestea tragica a doi astronauti a caror misiune spatiala de reparare a unui satelit se transforma intr-o drama, iar lupta pentru supravietuire este una extreme de dificila in care fiecare secunda este pretioasa.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *