Connect with us

Style Radar

Gucci lanseaza ochelarii de soare „Techno Color” cu un film realizat de James Franco!

Cu putin timp inainte de ineceperea verii, Gucci a lansat o colectie capsula de ochelari de soare, „Techno Color”. Brand-ul de lux propune ochelari practici, dar in acelasi timp cu un aer glamour si culori vibrante. Pentru promovarea acestei noi colectii, Gucci a realizat un filmulet cu o atmosfera de perfecta de vara, spot ce il are in centru pe frumuselul James Franco.

Publicat

pe

gucci-techno-color

Chiar inainte de instalarea sezonului cald, Gucci lanseaza o noua linie de ochelari de soare pentru femei, colectia capsula „Techno Color”. Ochelarii sunt realizati cu o tehnologie de ultima generatie, dintr-un aliaj extrem de durabil si foarte usor, cu lentile colorate si reflexe indraznete, avand un aspect glamour si un design ce nu se va demoda prea curand.

gucci-techno-color1

Cu lentile rotunde, colectia de ochelari de soare propune combinatii indraznete de culori, perfecte pentru vara, de la galben, liliac si pana la verde, rosu ori auriu.

gucci-techno-color2

Extrem de interesanta este campania publicitara a noii linii de ochelari de soare by Gucci, un filmulet in atmosfera relaxanta, fierbinte si totodata romantica, ce il are in centru pe simpaticul James Franco.

gucci-techno-color3

O pereche de ochelari din colectia „Techo Color” by Gucci costa 325 de dolari.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *