Connect with us

ADPM Beauty

Guinot a lansat soluția pentru stimularea activității celulare și a longevității pielii

Odată cu înaintarea în vârstă, dar și din pricina stilului de viață și a factorilor externi, tenul nostru are de suferit, activitatea sa celulară încetinește și procesul său natural de regenerare este îngreunat. Pielea are nevoie de un stimul eficient și de nutrienții potriviți pentru a-și recăpăta echilibrul și propria putere de a face față proceselor oxidative.

Publicat

pe

Guinot a lansat soluția pentru stimularea activității celulare și a longevității pielii

Guinot Paris, lider mondial în soluții de frumusețe profesională, a lansat conceptul inovator LONGUE VIE, bazat pe cele mai recente descoperiri științifice, ce are ca scop prelungirea vieții celulare a pielii noastre. Acest nou concept, prezentat în România la Institutul Guinot (Calea Dorobanți 116-122, București), înglobează tratamente profesionale și produse pentru uz personal, pentru ten, gât și decolteu.

Prezentarea noului concept Guinot a avut loc sub forma unui beauty talk la care au participat Diana Baicu, Director General Top Line, Sandrine Carliez, International Training Manager Guinot, sosit din Franța, și vedete, influenceri și beauty editori din România. Printre celebritățile prezente s-au aflat Giulia Nahmany, Andreea Perju, Octavia Geamănu, Nicoleta Nucă, Cristina Mihaela Dorobanțu, Albertina Ionescu, Simona Țăranu.

56 de ingrediente active pentru longevitatea pielii noastre

Pielea noastră a avut de suferit în ultimii doi ani din pricina purtării zilnice a măștii de protecție. Privarea de oxigen și acumularea de toxine la nivelul pielii au generat dezechilibre, apariția coșurilor, a iritațiilor și la instalarea sensibilității tenului.

Conceptul Guinot Longue Vie asociază tehnologia de ionizare dinamică și infuzarea în piele a unor serumuri gel avansate. Ionizarea dinamică este susținută de o etapă de oxigenare ce redă strălucirea tenului. Formulele produselor Longue Vie recrează caracteristicile și modul de funcționare a pielii tinere, prin furnizarea a 56 de ingrediente active esecțiale pentru viața celulelor.

Cellular Life Concept este formula patentată de cercetatorii Guinot și asociază ingrediente care favorizează regenerarea celulară prin aportul de elemente esențiale pentru viața și dezvoltarea celulelor pielii.

Cellular Life Concept este compus din următoarele elemente biologice:

• 20 AMINOACIZI – Constituenți ai proteinelor, care joacă un rol vital în structura metabolismului și fiziologiei celulelor.

• 14 VITAMINE , 14 INGREDIENTE BIOLOGICE – Acești compuși sunt esențiali pentru buna funcționare a celulelor.

• 8 INGREDIENTE ACTIVE NECESARE PENTRU VIAȚA CELULARĂ

Eficacitatea Cellular Life Complex în regenerarea și longevitatea celulară a fost testată pe arsuri de gradul III și IV și a demonstrat rezulate spectaculoase în reînnoirea pielii. Mai mult decât atât, soluția de longevitate conține ingrediente active care copiază AND-ul celular și “se sacrifică” în locul AND-ului natural în timpul proceselor oxidative cauzate de factori de mediu, stil de viață sau avansare în vârstă.

Longevitatea celulară este fundamentul dezvoltării formulelor și tratamentelor faciale Guinot Longue Vie – o gamă completă compusă din ser, cremă, cremă de ochi, ser cremă pentru gât și decolteu, ser pentru decolteu, cremă de corp și tratamentul signature, de înfrumusețare personalizată, Guinot Hydradermie Jeunesse. În plus, Guinot ofera aceeași soluție avansată și tenului bărbaților, prin gama Tres Homme.

Serum Guinot Longue + este cea mai recentă lansare a gamei, o formulă serica, a cărei actiune intensivă de rejuvenare este dublată de acțiunea antirid, asigurată de concentrația de acid hialuronic, cu masă moleculară mare și mica.

Este o infuzie de tinerețe în inima celulelor.

Bogat în 56 de ingrediente active din Complexul de viață celulară, serul Longue Vie activează funcțiile vitale pentru o piele cu aspect mai tânăr. Infuzează ingrediente active de întinerire, care activează funcțiile vitale și îmbunătățește vitalitatea celulară.

Ingrediente active:

Complex ce prelungește viața celulară

Acid hialuronic cu masă moleculară mare și mică

Complex biotehnologic, cu sfere de umplere: efect imediat de lifting și tonifiere Collalift: Anti-colagenază: crește elasticitatea pielii și fermitatea, împiedicând distrugerea fibrelor elastice

Pentavitine: hidratează epiderma în profunzime

Mod de aplicare:

Se aplică pe întreaga față, sub cremă, dimineața și seara. Poate fi folosit ca tratament de o lună, care se poate repeta în funcție de nevoile pielii.

Guinot Longue Vie Crème

Redă în mod vizibil aspectul tânăr al pielii prin furnizarea celor 56 de elemente esențiale pentru viața celulară și necesare pentru reînnoirea și longevitatea celulelor.

Ingrediente active principale:

Complex de viață celulară: alcătuit din 56 de ingrediente biologice active esențiale pentru viața celulelor, complexul de viață celulară este utilizat în spitale pentru reconstituirea celulelor pielii, în special în operațiile pe victimele arsurilor. Are rezultate incomparabile în ceea ce privește regenerarea celulară pentru o piele vizibil mai tânără și mai fermă.

Ingredient suport: Pentavitine cu rol de hidratare

Guinot Longue Vie Yeux Crème

Întinerește vizibil zona conturului de ochi. Rejuvenează celulele din această zonă sensibilă și fragilă. Netezește liniile fine și ridurile, atât din jurul conturului de ochi cât și de pe pleoape.

Ingrediente active: Complex de viață celulară cu 56 de ingrediente active celulare: constituie elementele necesare pentru regenerarea țesutului elastic.

Dynalift: formează un film protector la suprafața pielii, cu efect de fermitate.

Extract de castan sălbatic: efect decongestionant

Pentavitine: hidratează

Guinot Longue Vie Cou

Mai mult decât o cremă de fermitate, această cremă are o acțiune specifică asupra gâtului, ajutând la remodelarea epidermei și la întărirea structurilor elastice ale pielii.

Reîntinerește aspectul gâtului și a decolteului. Netezește ridurile.

Ingrediente active: Complex de viață celulară cu 56 de ingrediente active celulare: constituie elementele necesare pentru regenerarea țesutului elastic.

Polylift:efect tensor și de lifting

Agenți de hidratare

Guinot Longue Vie Decoletee

Reîntinerește aspectul decolteului. – Netezește și întărește pielea. Lasă pielea moale și hidratată. Înfrumusețează imediat decolteul.

Ingrediente active:

• Crelastină: netezește pielea și umple liniile fine de deshidratare. Ajută la redobândirea fermității prin întărirea țesuturilor de susținere a pielii prin sinteza fibrelor elastice.

• 56 Ingrediente celulare: esențiale pentru activitatea celulară și longevitate, acestea ajută la regenerarea pielii.

Guinot Longue Vie Main

Protejează pielea împotriva agresiunilor externe. Păstrează tinerețea mâinilor. Previne si atenueaza aspectul petelor pigmentare.

Ingredinte active:

• Mediu nutritiv celular: stimulează regenerarea celulară.

• Melanoxyl: luptă împotriva hiperpigmentării.

• Vitamina E: protejează împotriva agresiunilor externe (soare, apă…) prin acțiunea sa antiradicali liberi.

• Liposkin: hrănește și reface filmul hidrolipidic.

• Complexul Hydrocyte: hidratează pielea.

Guinot Longue Vie Corps

Cremă cu efect de fermitate și rejuvenare pentru corp

Formulă patentată, cu 56 de ingrediente active regeneratoare, care creează un efect de tinerețe de durată asupra pielii. Printr-o aplicare regulată, pielea corpului devine mai fermă, mai tonifiată, mai fină, catifelată și satinată.

Ingredient activ principal: Complex de viață celulară: alcătuit din 56 de ingrediente biologice active esențiale pentru viața celulelor, complexulde viață celulară este utilizat în spitale pentru reconstituirea pielii, în special în operațiile pe victimele arsurilor. Are rezultate incomparabile în ceea ce privește regenerarea celulară pentru un corp vizibil tânăr și ferm.

Guinot Longue Vie Homme

Cremă tratament cu efect regenerant. Energizează și stimulează funcțiile vitale ale pielii. Contureaza trăsăturile și șterge liniile fine. Reîntinerește aspectul feței.

Ingrediente active cheie: Complex de viață celulară cu 56 de ingrediente active: 20 de aminoacizi, 14 vitamine, 15 ingrediente active biologice, 7 alte ingrediente active (oligoelemente, săruri minerale) necesare pentru viața celulară (utilizat pentru a recrea medii de cultură a pielii).

Guinot Baume Apres Rasage

Balsam dupa ras, cu trei actiuni concentrate: calmează, hidratează, înmoaie pielea. – Restabilește confortul imediat al pielii sensibilizate de bărbierit. – Protejează și menține tenul proaspăt.

Ingredient active cheie: Vitamina E: Această vitamină are proprietăți anti-radicalare și anti-oxidante.

Acesta protejează pielea de agresiunile externe (radiații UV și poluare) și încetinește îmbătrânirea acesteia. În plus, datorită structurii sale moleculare, limitează evaporarea din stratul cornos, asigurând astfel o mai bună rată de hidratare a pielii.

Ederline: întinerește aspectul feței.

Hydra-structurin: asigură o hidratare de lungă durată.

Extract de Calendula: calmează și înmoaie pielea.

Ulei de avocado: hrănește.

Guinot Anti-fatigue Yeux

Tratament pentru pungi si cearcăne. Drenează zona conturului ochilor reducând vizibil cearcănele și umflăturile, netezește liniile fine de deshidratare.

Ingredient active cheie:

Extract de cătină: Activează microcirculația, acest extract vegetal are actiune antiinflamatorie și ajută la dispariția cearcănelor.

Vitamina E: protejează împotriva agresiunilor externe, agent antiradicali liberi.

Hydrocyte: hidratare pe termen lung și scurt.

Liftoproteine: netezește și strânge pielea din jurul ochilor.

Extract de alge Alaria Esculenta: combate pierderea fermității

Pigmenți Soft Focus: estompează optic liniile fine și ridurile.

Tratamentul complex din Instuitutul Guinot

Solutia din cabinetul cosmetic asociază tratamentul personalizat de infrumusteare, Hydradermie Jeunesse, care stimulează energia celulara, cu tratamentul Age Immune, cu acțiune totală de rejuvenare și imunizare în procesul de îmbătrânire.

Despre INSTITUT GUINOT

În regim de franciză, GUINOT INSTITUT este prezent în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de Doctorii în frumusețe Guinot. Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a Institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din Institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid.

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generație ale brandului, rezultatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume.

Franciza Guinot Institut

Guinot este considerat brandul de skincare profesional numărul 1 în lume, prezent în peste 17.000 de saloane din 70 de țări.

Există peste 350 de reprezentanțe Guinot Institut, în regim de franciză, cele mai multe aflându-se în Franța, Marea Britanie, Spania, Germania și Rusia.

Primul Institut Guinot din România este un Institut flagship. Modelul de business este deschis tuturor celor care își doresc să pună bazele unei afaceri profitabile în industria de frumusețe și chiar să facă upgrade pentru un salon deja existent.

Modelul de business Guinot, oferit de Top Line România (www.topline.ro) este testat internațional și aduce tot know-how-ul celebrului brand francez, cu rezultate spectaculoase de peste 30 ani.