Connect with us

ADPM Beauty

Guinot Institut a lansat noi programe de frumusețe pentru un bronz sănătos

Doctorii în frumusețe de la GUINOT INSTITUT, București, recomandă noi soluții profesionale Guinot pentru a obține un bronz frumos și sănătos, timp mai îndelungat după expunerea la soare vara aceasta.

Publicat

pe

Guinot Institut a lansat noi programe de frumusețe pentru un bronz sănătos

Vara aduce cu sine energia solară și frumusețea bronzului auriu, pe care ni-l dorim cu toții. Din păcate, însă, din cauza expunerii neadecvate la soare, fără pregătirea și îngrijirea corectă a pielii, apar episoade de insolații, pete pigmetare, arsuri, putând ajunge până la gravul melanom.

Ca în fiecare an, doctorii în frumusețe Guinot propun programe avansate de îngrijire a pielii, care mențin starea optimă de sănătate acesteia și, implicit, frumusețea și tinerețea. Deoarece este necesară asocierea de tratamente profesionale și de produse specifice, Guinot propune soluții avansate care au în focus două direcții: hidratrea optimă și stimularea energiei celulare, prin prelungirea duratei de viață celulară.

Apelând la două complexe patentate, Hydralogic Complex (cu acid hialuronic și aquasilanol) și Cellular Life Complex (oferă elementele necesare pentru viața celulară și prelungirea acestora), Guinot oferă soluții unicat de frumusețe și sănătate a pielii, care transformă în realitate dorința pentru un bronz auriu.

Noutățile verii propuse de către laboratoarele Guinot sunt Serum-ul Hydra Summum, crema Novelle Vie și masca reparatoare Longue Vie Soleil, special pentru a răspunde acestui deziderat, dar care se integrează perfect în programele zilnice de înfrumusețare și post sezon estival.

Advertisement

Serum-ul Hydra Summum are o formulă specială, cu acțiune triplă de hidratare, cu Hydralogic Complex, deoarece re-creează nivelurile de hidratare caracteristice tenurilor tinere. Acest serum formează o barieră anti-evaporare. Întărește structura barierei pielii pentru a limita pierderea de apă și permite atingerea unui nivel optim de hidratare. Pielea își menține hidratarea. Totodată, reține hidratarea în piele prin faptul că ajută la recuperarea funcțiilor naturale de hidratare, prin stimularea sintezei moleculelor „rezervor de apă”.

A treia acțiune este aceea de infuzare a tenului cu apă. Formula Hydra Summum stimulează hidratarea și îmbunătățește difuzia apei în piele prin stimularea sintezei acvaporinelor. Aceste proteine formează un canal intercelular pentru a facilita fluxul de hidratare.

Crema Nouvelle Vie, cu Cellular Life Complex, este soluția Guinot pentru prevenirea instalării primelor semne de îmbătrânire și corectarea acestora. Formula inteligentă are o acțiune atât asupra epidermei, cu efect antioxidant, dar și de estompare a ridurilor și semnelor de oboseală, dar și la nivel celular, prin prelungirea duratei de viață a celulelor.

Crema Nouvelle Vie răspunde nevoii de prevenire a instalarii semnelor de avansare în vârstă, și este cu atât mai necesară în timpul sezonului estival, când razale soarelui provoacă îmbătrânirea foto.

Masque Longue Vie Soleil este un produs inovator, care conține același complex patentat Cellular Life Complex. Efectul său reparator este unul global. Calmează senzația de supraîncălzire cauzată de expunerea la soare. Repară fibrele elastice deteriorate de razele soarelui și astfel combate instalarea ridurilor. Nu în ultimul rând, formula inovatoare a măștii Guinot Longue Vie Soleil menține frumusețea bronzului auriu timp mai îndelungat.

Advertisement

Efectele acestor noi formule sunt susținute de unicul tratament cosmetic dedicat pregătirii tenului pentru expunerea la soare, care folosește tehnologia patentată Guiniot Hydradermie, de stimulare a energiei celulare.

Tratamentul Hydradermie Longue Vie Soleil a fost conceput pentru a pregăti în mod eficient pielea înainte de expunere, dar și pentru repararea sa în cazul în care soarele a lăsat urme nedorite. Rezultatele acestui tratament au fost demonstrate științific. Înainte și în timpul expunerii solare pielea se bronzează mai ușor și mai intens. Mecanismele naturale de apărare sunt întărite. În urma expunerii la soare, efectele razelor sunt neutralizate, iar bronzul va rezista timp mai îndelungat.

Ulterior, după sosirea din vacanță, se recomandă reluarea acestuia, tocmai pentru efectele sale reparatoare.

Complementar acestuia, pentru un plus de oxigenare, prin urmare efect antioxidant, după vacanță este potrivit și tratamentul Detoxygene, cu efect intensiv revitalizant, grație acțiuții intense de asimilare a oxigenului.

În cadrul Institut Guinot România doctorii în frumusețe conturează programele personalizate de înfrumusețare, pornind de la aceste formule de succes, pentru un bronz frumos și sănătos.

Advertisement

Despre INSTITUT GUINOT

În regim de franciză, GUINOT INSTITUT este prezent în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de Doctorii în frumusețe Guinot. Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a Institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din Institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid.

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generație ale brandului, rezultatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume.

Franciza Guinot Institut

Guinot este considerat brandul de skincare profesional numărul 1 în lume, prezent în peste 17.000 de saloane din 70 de țări.

Există peste 350 de reprezentanțe Guinot Institut, în regim de franciză, cele mai multe aflându-se în Franța, Marea Britanie, Spania, Germania și Rusia.

Advertisement

Primul Institut Guinot din România este un Institut flagship. Modelul de business este deschis tuturor celor care își doresc să pună bazele unei afaceri profitabile în industria de frumusețe și chiar să facă upgrade pentru un salon deja existent.

Modelul de business Guinot, oferit de Top Line România (www.topline.ro) este testat internațional și aduce tot know-how-ul celebrului brand francez, cu rezultate spectaculoase de peste 30 ani.

Guinot Institut a lansat programe avansate anticelulită, detox și remodelare corporală

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *