Connect with us

Style Radar

Hainele Chanel purtate de vedete de-a lungul anilor

Chanel a fost, este și va rămâne unul dintre cele mai apreciate brand-uri de modă la nivel internațional. Atunci când te gândești la acea eleganță clasică ce nu se demodează niciodată, te gândești la Chanel. Iată hainele prestigiosului brand purtate de vedete și figuri regale de-a lungul anilor.

Publicat

pe

Hainele Chanel purtate de vedete de-a lungul anilor

Așa cum și-a dorit fondatoarea Coco Chanel întotdeauna, brand-ul care îi poartă numele este unul emblematic. Creațiile acestei case de modă îmbină perfect eleganța, rafinamentul și confortul. Sunt, în cea mai mare parte, piese clasice care nu se demodează niciodată. Vorbim aici, spre exemplu, despre costumele emblematice din tweed.

Hainele Chanel au fost de-a lungul anilor preferate de vedete și figuri regale deopotrivă. Aceste outfit-uri clasice au fost purtate în momente importante.

Vă invităm să vedeți în continuare doar câteva exemple în acest sens.

Prințesa Grace de Monaco purtând o haină Chanel în anul 1966, în timpul unei întâlniri cu Prințul Philip. În imagini apare și soțul ei, Prințul Rainier de Monaco.

Prințesa Diana a purtat o haină roșie și o pălărie asortată în timpul unei vizite oficiale în Franța. (1988)

Charlotte Casiraghi, fotografiată în anul 2005. Nepoata lui Grace Kelly a optat pentru un costum alb și o pălărie asortată de la casa de modă franceză pentru încoronarea Prințului Albert al II-lea de Monaco.

Advertisement

Prințesa Charlene de Monaco a purtat un outfit Chanel la cununia civilă cu Prințul Albert de Monaco din 2011.

Prințesa Caroline de Hanovra în anul 2012. Fiica lui Grace Kelly poartă o rochie strălucitoare la nunta Prințului Guillaume de Luxemburg cu Stephanie de Lannoy.

Beatrice Borromeo în anul 2017, purtând o rochie metalică la un eveniment la care a fost însoțită de soțul ei, Pierre Casighari.

Meghan Markle și-a completat acest outfit casual cu o geantă neagră marca Chanel.

Una dintre nepoatele lui Grace Kelly, Pauline Ducruet, într-un full outfit al legendarei case de modă.

Advertisement

Anul trecut, Prințesa de Wales a fost fotografiată purtând un sacou albastru vintage dintr-o colecție lansată de Chanel în 1995.

Regina Camilla preferă acest brand iconic atunci când vine vorba despre gențile din colecția sa.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *