Connect with us

Style Judgement

Hainele purtate de Margot Robbie în Barbie, identice cu cele de pe păpuși

Atât în filmul Barbie, cât și la premierele oficiale ale peliculei, desfășurate în această perioadă în diferite orașe, Margot Robbie a purtat haine identice cu cele de păpuși. Iată în continuare câteva exemple.

Publicat

pe

Hainele purtate de Margot Robbie în Barbie, identice cu cele de pe păpuși

Premiera filmului Barbie a avut loc duminică seară la Los Angeles. Așa cum era de așteptat, Margot Robbie a fost în centru atenției pe covorul roșu.

Margot Robbie a ales, pentru acest eveniment, o rochie identică purtată de o păpușă Barbie lansată în anul 1960. Rochia a fost creată de Schiaparelli Haute Couture și accesorizată cu bijuterii Lorraine Schwartz și pantofi Manolo Blahnik.

Nu este însă prima oară când ținutele purtate de actriță sunt la fel cu cele ale păpușilor. Iată în continuare alte câteva exemple.

Margot Robbie poartă o rochie mini Emilio Pucci și pantofi roz Manolo Blahnik.

„Totally Hair” Barbie, 1992

Actrița într-un outfit Balmain, realizat pe comandă. Ținuta este compusă dintr-o rochie mini din piele și un top transparent cu mâneci lungi.

„Earring Magic” Barbie, 1992

De această dată, frumoasa actriță strălucește într-un costum roz Moschino. Din nou, Margot poartă încălțări Manolo Blahnik și cercei cu perle Tiffany & Co.

Sparkling Pink” Barbie, 1964

Acest costum roz aprins poartă semnătura casei de modă Versace.

„Day to Night” Barbie, 1985

Și de această dată, Margot a ales tot un outfit Versace, o rochie cu top strălucitor și fustă din tulle.

„Day to Night” Barbie, 1985

Rochia roz cu buline albe și tăieturi îndrăznețe poartă semnătura Valentino.

„Pink and Fabulous” Barbie, 2015

Margot Robbie arată formidabil într-o rochie semnată Hervé Léger, pantofi negri Manolo Blahnik și ochelari de soare statement.

Prima păpușă Barbie, 1959