Connect with us

Stiri Interne

Hairstylist-ul român George Soare, la Premiile Emmy 2024

George Soare va fi prezent la Gala Premiilor Emmy de anul acesta, ediția cu numărul 75. Celebrul hairstylist intră în culisele industriei cinematografice din Los Angeles alături de echipa producției Wednesday. Serialul filmat în România a primit 12 nominalizări la Emmy Awards, cunoscute drept cele mai importante premii în televiziune. Cinci dintre acestea sunt pentru românii care s-au implicat în acest serial și care sunt nominalizați la diverse categorii.

Publicat

pe

Hairstylist-ul român George Soare, la Premiile Emmy 2024

Carmen Pepelea este primul producător român nominalizat vreodată la Premiile Emmy, o reușită pentru care se bucură întreaga echipă.

„Asta e prima veste extraordinară pe care abia așteptam să v-o împărtășesc! 2024 a început cum nu se putea mai bine. Eu voi asigura hairstyling-ul pentru producătorul nominalizat Carmen Pepelea și pentru general manager și traveling coordinator al producției Georgiana Tamaga (Trip Tailor), cărora le mulțumesc că m-au ales. Țineți-ne pumnii.”, mărturisește George Soare.

În ziua decernării premiilor, pentru cele doua look-uri de red carpet celebrul hairstylist George Soare face echipă cu make-up artistul Paulina Buldumea, iar de styling se ocupă Amir Doboș, care a dezvăluit că piesele vestimentare alese fac parte din colecția plină de rafinament M. Marquise și că doamnele vor purta bijuterii din aur cu diamante marca Kultho.

Trei trofee Emmy deja obținute!

În cadrul decernării premiilor Creative Arts Emmy, care au avut loc în urmă cu doar câteva zile, serialul Wednesday a făcut trei români câștigători. Premiul pentru Design de Producție Remarcabil pentru un Program Narativ Contemporan (de o oră sau mai mult) a fost câștigat de echipa condusă de Adrian Curelea, Art Director.

Al doilea premiu din categoria Costume Contemporane Remarcabile pentru un Serial a fost câștigat de echipa din care a făcut parte și Adina Bucur ca Supervizor de Costume, iar la secțiunea Machiaj Contemporan Remarcabil (Non-Prosthetic) a câștigat artistul de machiaj Bianca Boeroiu.

Decernarea premiilor Emmy va avea loc pe data de 15 ianuarie, la Teatrul Peacock din Los Angeles, unde așteptările sunt mari pentru echipa Wednesday. Mai sunt 4 nominalizări, printre care cel de la categoria “Cel mai bun serial de comedie”, unde nominalizat este producătorul român Carmen Pepelea.

Serialul Wednesday, regizat de Tim Burton, produs de Netflix și cu un prim sezon filmat în România, reprezintă cel mai mare proiect realizat vreodată la noi în țară, din punct de vedere al bugetului și al actorilor A-list.