Connect with us

News

Revista Harper’s Bazaar a aniversat 150 de ani intr-un mod spectaculos! Iata ce s-a intamplat la New York!

A 150-a aniversare a celebrei revistei Harper’s Bazaar a fost sărbătorită în New York prin afișarea unor imagini din cadrul shooting-urilor foto pe Empire State Building. Iată celebritățiile care au luminat New York-ul săptămâna trecută.

Publicat

pe

Audrey Hepburn

Pe 19 Aprilie, Empire State Building din New York a fost luminată de fotografii ale celebritățiilor cu ocazia împlinirii a 150 de ani a revistei Harper’s Bazaar.

Marilyn Monroe

 

Kate Moss

Începând cu 8:30 seara, până la miezul nopții, partea nordică a clădirii a afișat fotografii și momente surprinse în pictorialele publicate de-a lungul timpului in paginile revistei Harper’s Bazaar.

Jennifer Aniston

Gwen Stefani

Imaginile au atras atenția trecătorilor, pe clădire derulându-se poze cu Audrey Hepburn, Lauren Bacall, Elizabeth Tylor, Kate Moss, Marilyn Monroe și Kendall Jenner. Aceasta din urma s-a aflat tocmai pe coperta aniversara a revistei Harper’s Bazaar.

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

Kendal Jenner

Giselle Bundchen

Lady Gaga

Proiectiile au fost sustinute de Tiffany&Co, insa costul exact nu a fost facut public. In trecut, pentru un display similar de imagini pe Empire State Building s-a platit fabuloasa suma de 1 milion de dolari.