Connect with us

Stiri externe

De la 150 de dolari pe saptamana, la milionar! Iata cum s-a schimbat destinul lui Harrison Ford!

Acum este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, platit cu milioane de dolari pentru un singur rol, insa nu i-a fost deloc usor sa ajunga la acest statut. La inceputul carierei sale, cand castiga 150 de dolari pe saptamana, i s-a spus ca nu are datele necesare unui actor de succes si ca nu va reusi vreodata sa se faca remarcat in industria cinematografica. Nu s-a lasat insa descurajat de rautatile acestea si le-a demonstrat tuturor contrariul.

Publicat

pe

harrison-ford

La inceputul carierei sale, un producator anonim de film i-a spus lui Harrison Ford ca nu dispune de datele necesare pentru a reusi in industria filmului.

harrison-ford1

Actorului, acum in varsta de 71 de ani, a carui cariera a fost si este in continuare una absolut impresionanta, i s-a spus ca nu are calitatile pe care ar trebui sa le aiba pentru a deveni un actor de succes, imediat dupa ce si-a inceput cariera cu un rol micut in pelicula „Dead Heat On A Merry Go Round”.

Sunt lucruri pe care le-a povestit insusi Harrison Ford, intr-un interviu acordat saptamana aceasta lui Conan O’Brien.

harrison-ford2

„Aveam un contract cu Columbia Pictures in valoare de 150 de dolari pe saptamana si nici macar in vremurile acelea 150 de dolari nu insemnau mai mult de… 150 de dolari! Era ridicol! Primul meu rol a fost de baiat bun la toate intr-un film, iar replicile mele se puteau numara pe degetele de la o mana si erau de-a dreptul penibile.

Era acolo un tip responsabil cu noile talente, m-a chemat in biroul lui si mi-a spus ca a vazut cadrele filmate cu mine si ca nu am cele necesare pentru a reusi in meseria asta. Mi-a zis ca ar fi mai bine sa ma reorientez. Mi-a povestit ca primul rol al lui Tony Curtis a fost acela de a cara o punga de cumparaturi, dar ca din prima secunda s-a vazut pe el ca va fi un star de cinema. M-a dat apoi afara din biroul lui, iar eu am fost bucuros sa plec. Nu a mai durat mult acea colaborare”, a povestit actorul.

harrison-ford3

15 ani mai tarziu, Harrison Ford a fost vazut intr-un restaurant de acelasi producator, dupa ce cunoscuse deja succesul in cinematografie. A fost extrem de mandru atunci cand acesta i-a trimis la masa un bilet prin care isi cerea scuze pentru cuvintele pe care candva i le spusese.

harrison-ford4

„Aproximativ 15 ani mai tarziu eram intr-un restaurant, iar un chelner a venit la mine cu o tava de argint, spunandu-mi ca este o carte de vizita pe ea. Am luat cartea de vizita, iar pe ea statea scris ’Am ratat pariul’. Am intors cartea de vizita si am vazut ca era acelasi om care in trecut imi spusese sa ma las de actorie. Si acum am un sentimen placut de satisfactie cand imi aduc aminte. M-am uitat in jur, dar nu am reusit sa-l recunosc”, a mai dezvaluit Harrison Ford.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *