Connect with us

News

Harrison Ford vinde geaca pe care a purtat-o in Star Wars. Cum puteti cumpara faimoasa haina

Harrison Ford vinde geaca pe care a purtat-o in Star Wars in scop caritabil. Actorul a marturisit recent ca fiica sa, Georgia, sufera de epilepsie si va face tot posibil sa ajute toate victimele acestei boli cumplite. Primul pas: organizarea unei licitatii pentru geaca purtata de Han Solo.

Publicat

pe

Harrison Ford Star Wars

Harrison Ford a scos la licitaţie geaca pe care a purtat-o când a dat viaţă personajului Han Solo din „Star Wars”. Desi obiectul vestimentar are o semnificatie aparte pentru marele actor, vrea sa dea un semnal de alarma si sa porneasca astfel lupta impotriva epilepsiei. Banii care vor fi incasati din vanzarea gecii de piel vor ajunge la un spital din New York şi vor fi folosiţi pentru noi tratamente împotriva epilepsiei.

Harrison Ford fiica

Gestul său vine, după ce la începutul acestei luni, a dezvăluit că fiica sa, Georgia, în vârstă de 25 de ani, suferă de cumplita maladie. Jacheta purtată de Ford în cel mai recent film din saga intergalactică are şi semnătura actorului american, iar licitaţia pentru ea se face online şi va continua până pe 11 aprilie. Preţul de pornire a fost de 15 mii de dolari, iar în prima zi de licitaţie a ajuns la aproape 35 de mii. Licitatia are loc aici.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.