Connect with us

Stiri externe

Harry și Meghan, vizită secretă în Anglia. S-au întâlnit cu Regina!

Prințul Harry și Meghan Markle au bifat zilele acestea o vizită secretă în Anglia. Ducii de Sussex au vizitat-o pentru prima oară pe Regina Elisabeta de când au renunțat la rolurile lor de membri seniori în Familia Regală și s-au mutat în Statele Unite.

Publicat

pe

Harry și Meghan, vizită secretă în Anglia

Odată cu ridicarea restricțiilor, e acum mai ușor să călătorești. Astfel, Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut bagajele și au pornit spre Europa. În drumul lor din California spre Olanda, au bifat o vizită secretă în Marea Britanie.

Ieri, cei doi s-au revăzut cu Regina Elisabeta pentru prima oară în mai bine de 2 ani. Au petrecut câteva ore împreună, informație confirmată de reprezentantul Ducilor de Sussex pentru presa internațională.

Totodată, se pare că Harry și Meghan s-au întâlnit cu Prințul Charles și Camilla. La fel, pentru prima oară din martie 2020 încoace.

După vizita secretă în Anglia, Ducii de Sussex au pornit către Olanda, acolo unde au loc Jocurile Invictus. Astăzi, cei doi vor participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor. Mâine, vor fi în public la Land Rover Driving Challenge.

Advertisement

Meghan spune că protejează animalele, Harry merge la rodeo

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ms.MeghanMarkle_forever (@ms.meghanmarkle_forever)

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Angliya Newspaper (@angliya_newspaper)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *