Connect with us

News

Harvey Weinstein risca inchisoarea pe viata! Noi acuzatii au iesit la iveala!

Harvey Weinstein este la un pas de a-si petrece toata viata in spatele gratiilor pentru ca i-au fost aduse noi acuzatii pentru infractiuni sexuale. Asadar, cel mai mare scandal sexual al Hollywood-ului continua, iar Harvey Weinstein nu are liniste dupa ce a fost parasit de sotie, dat afara de la compania Miramax si internat la un centru pentru a se trata de dependenta sexuala.

Publicat

pe

O a treia victima, care si-a pastrat identitatea ascunsa, l-a denuntat oficial pe Harvey si il acuza ca a obligat-o sa intretina raporturi sexuale orale in anul 2006. Procurorul Manhattan-ului a anuntat ca producatorul risca inchisoare pe viata. La sfarsitul lunii mai, Harvey era deja pus sub acuzare pentru viol de grandul intai si alte doua capete de acuzare pentru agresiune sexuala, dupa ce doua femei au avut curajul sa spuna lumii intregi prin ce momente grele au trecut.
In urma primelor acuzatii, Weinstein ar putea primi 25 de ani de inchisoare, insa acum el va fi judecat ca un infractor sexual recidivist. Cele noi trei capete de acuzare, ce i-au fost aduse luni, sunt grave si ii vor adauga la sentinta cel putin 10 ani de inchisoare, daca nu, chiar o pedeapsa pe viata.  Cyrus Vance, porcurorul Manhattan-ului a declarat ca: „Acuzarea vine ca un rezultat al curajului extraordinar de care au dat dovada victimele sale pentru ca au marturisit totul. Investigatia noastra va continua.”
Harvey Weinstein este liber in acest moment. Pe 25 mai, el a fost  arestat, dar a platit o cautiune in valoare de 1 milion de dolari si a fost pus in libertate. Atunci el a pledat nevinovat.
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *