Connect with us

Stiri externe

Infidelitate iertata! Helena Bonham Carter si Tim Burton nu se despart!

Helena Bonham Carter si Tim Burton au tinut sa demonstreze lumii intregi ca fotografiile publicate saptamana trecuta nu au provocat scandal in familie. Luni seara, pe scena Royal Albert Hall din Londra, Helena Bonham Carter si Tim Burton s-au tinut de mana si au salutat publicul prezent la musicalul „The Nightmare Before Christmas”.

Publicat

pe

helena-tim2

helena-tim

Saptamana trecuta, The York York Post a publicat o serie de fotografii din care reiese ca Tim Burton saruta o blonda misterioasa in parcarea unui mall, imediat dupa ce acestia au urmarit un film impreuna. Aceste fotografii pareau sa fie o dovada clara de infidelitate, insa Helena Bonham Carter nu este dispusa sa lase un astfel de lucru sa strice cei 12 ani de relatie dintre ea si Burton.

tim-blonde

Actrita a negat speculatiile prin intermediul publicistului ei, declarand ca Tim iesise la film impreuna cu un grup de prieteni apropiati si sarutul a fost doar unul de despartire dintre doi amici.

Luni seara, Helena Bonham Carter si Tim Burton au tinut sa demonstreze lumii intregi ca scandalul nu le-a afectat relatia si s-au afisat tinandu-se de mana la Royal Albert Hall din Londra, la finalul show-ului „The Nightmare Before Christmas”, acolo unde Helena a punctat o aparitie ca invitat special.