Connect with us

News

Holton Buggs dezvaluie, la Brasov, secretele unui business de succes

Intre 7 si 9 Octombrie ,într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Brașov (Lux Divina – Strada 13 Decembrie 96, Brașov 500116), va avea loc un mare eveniment european creat pentru familia OG dar și pentru toți cei care activează în industria network-marketing. Acest eveniment de trei zile (7-8-9 octombrie 2016) îl are ca invitat special pe dl. Holton Buggs, considerat drept unul dintre cei mai importanti lideri din industria afacerilor de retea din lume.

Publicat

pe

holton-buggs

Holton Buggs este unul dintre cei mai influenti si puternici lideri din industria afacerilor de retea si cel mai bine platit om din industria de network marketing in anul 2013. Viziunea si principiile lui de leadership au schimbat viata a peste 1 milion de oameni in intreaga lume.

Holton Buggs este apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni public speakeri din lume, un adevarat maestru in arta comunicarii si conduce oamenii prin propriul exemplu, singurul model de leadership care conteaza.

Holton Buggs este invitatul special al unei sesiuni de conferinte ce vor avea loc la Brasov, in datel de 8 si 9 Octombrie, la Lux Divina (strada 13 Decembrie 96, Brasov). Primele persoane inscrise la acest eveniment se pot califica direct la statutul de invitat special si vor avea acces gratuit.

Persoana de contact: Catalina Neag 0740.114.113