Connect with us

Stiri Interne

Horia Brenciu revine la Vocea României. Împarte scaunul cu Theo Rose!

Horia Brenciu revine în echipa de antrenori a show-ului Vocea României de pe Pro TV. Filmările încep chiar săptămâna aceasta, iar noul sezon va fi difuzat în toamnă. De această dată, Brenciu va împărți scaunul de antrenor cu Theo Rose.

Publicat

pe

Horia Brenciu revine la Vocea României. Împarte scaunul cu Theo Rose!

Horia Brenciu revine pe scaunul de antrenor. Acesta a mai făcut parte și în trecut din juriul Vocea României. Mai întâi în primele trei sezoane, între 2011 și 2013.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Apoi, în 2019 a revenit în componența echipei de antrenori, înlocuind-o atunci pe Andra. Brenciu a lipsit însă în sezonul trecut, când scaunele antrenorilor au fost ocupate de Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose şi Denis Roabeş.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Iată că de această dată, Horia nu va fi singur, ci va face echipă cu Theo Rose, la fel cum a făcut Smiley în sezonul trecut.

Conform tvmania.ro, filmările pentru noul sezon încep chiar săptămâna aceasta. Show-ul va fi inclus în grila de toamnă a postului de televiziune Pro TV.

Componența exactă a echipei de antrenori nu a fost încă oficial făcută publică. Un lucru este însă cert. Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, și-a anunțat în urmă cu ceva vreme retragerea din proiect. Acesta a menționat că își dorește ca în următoarea perioadă să se concentreze exclusiv pe cariera sa artistică.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *