Connect with us

Stiri Interne

Horia Brenciu si Stefan Banica au plecat de la PRO TV dupa ce salariile le-au fost micsorate cu 45%!

Pentru recuperarea datoriilor, noua conducere PRO TV a luat masuri drastice care au vizat in special salariile vedetelor mari ale postului de televiziune. Drept urmare, s-a luat masura reducerii salariilor cu 45%, iar Stefan Banica ar fi ajuns sa castige pentru un sezon din „Dansez pentru tine” doar 65.000 de euro fata de 120.000 cat castiga pana acum.

Publicat

pe

banica-brenciu

In urma cu ceva timp, Horia Brenciu a parasit echipa Pro Tv si a semnat un contract cu Antena 1, acolo unde momentan face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar in curand va fi unul dintre  juratii super show-ului „X Factor”.

Cat despre Stefan Banica Jr., artistul a prezentat sezoane de-a randul emisiunea „Dansez pentru tine”, despre care se vehiculeaza insa ca nu s-ar mai realiza incepand cu acest an. Atat Stefan Banica cat si Horia Brenciu au plecat de la PRO TV dupa ce noul management a luat decizia diminuarii salariilor lor cu 45%.

Daca Stefan Banica castiga pe un sezon din „Dansez pentru tine” suma de 120.000 de euro, acesta s-ar fi ales cu „doar” 65.000 de euro. Pe de alta parte, in ceea ce-l priveste pe Horia Brenciu acesta ar fi ajuns sa castige doar 12.000 de euro pe sezon de la „Vocea Romaniei” salariul sau pe sezon fiind de 25.000 de euro.