Connect with us

News

Horoscopul culinar Negro 2000. Ce recomandari face Patrizia Paglieri nativilor din Balanta

Negro 2000 si Chef Patrizia Paglieri prezinta rubrica Horoscopul Culinar. In fiecare luna, Chef Patrizia face recomandari culinare in functie de specificul zodiei. Pentru nativii din zodia Balanta, Patrizia Paglieri recomanda icrele de somon.

Publicat

pe

„Balantele sunt persoane incantatoare si tipicare, atente la detalii si pretentioase. Balantele sunt persoane carora in bucatarie nu le place sa gateasca orice. Pentru voi foarte mult cum arata farfuria, trebuie sa fie armonioasa si balansata si la gusturi”, declara Patrizia Paglieri.

„Pentru voi m-am gandit la un peparat special, unul dintre cele mai speciale de la Negro 2000: icre de somon.Acestea le-am pregatit cu brindis. Aceasta reteta este putin mai complicata, asa ca recomand sa cititi reteta pe internet. Nu am nicio indoiala ca nu veti reusi sa preparati reteta de brindis cu brio la voi acasa. Apoi, adaugati icre de somon si cateva icre de stiuca si totul este gata de servit. Aveti o gustare sanatoasa si rafinata in doar cateva minute”, continua Patrizia.