Connect with us

ADPM Cool

Cat costa sa dormi o noapte intr-un castel de nisip

“Sa dormi o noapte intr-un castel de nisip” poate parea a fi ceva de domeniul fantasticului, insa nu este deloc asa! Ba din contra, este ceva ce poti experimenta si tu! Iata cum este posibil acest lucru!

Publicat

pe

castel-de-nisip

Cand auzi termenul “castel de nisip”, te gandesti automat la fascinantele micute constructii la care lucrai de zor, in copilarie, in timpul vacantelor petrecute la malul marii. Tocmai de aceea, poate parea de domeniul fantasticului sa poti dormi o noapte intr-un astfel de castel. Ei bine, afla ca nu este deloc imposibil!

castel-de-nisip1

The Zand Hotel din Olanda este primul castel de nisip din lume in care chiar poti petrece una sau mai multe nopti. Dispune de 60 camere, iar constructia lui a durat 4 saptamani.

castel-de-nisip2 castel-de-nisip5

Privit de afara, pare un imens castel de nisip, insa odata ce patruzi inauntru, iti dai seama ca de fapt este vorba despre un boutique hotel de lux. Trebuie totusi sa stiti ca mobila nu este in totalitate realizata din nisip.

castel-de-nisip3

Pretul unei nopti de cazare se ridica la 150 de euro, insa hotelul este in totalitate rezervat pana la finele acestui an.

castel-de-nisip4

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *