Connect with us

ADPM Cool

Top 10 hoteluri cu cel mai interesant design din lume

De la un hotel construit sub apa si pana la unul sculptat in gheata si zapada, iata care sunt hotelurile cu cel mai spectaculos design din lume, conform harpersbazaar.com.

Publicat

pe

hoteluri-design1

 

 

 

 

 

Advertisement

 

 

 

 

 

Advertisement

 

 

 

 

Barcelo Raval (Barcelona)

Advertisement

Felul in care este decoart lobby-ul hotelului Barcelo Raval din Barcelona este unul cat se poate de inedit. Imagineaza-ti doar cum ar fi sa te poti relaxa aici! Pretul unei camere porneste de la 139 de dolari.

hoteluri-design2

Communde By The Great Wall (Beijing)

Ascuns undeva in Muntii Shuiguan si intins pe opt kilometri patrati de-a lungul Marelui Zid al Chinei, acest resort dispune de cea mai moderna si creativa arhitectura din zona. Fiecare dintre cele 236 de camere, cu preturi incepand de la 366 de dolari, vine „la pachet” cu vedere la Marele Zid.

Frigid-Dare, Marcus Dillistone

Ice Hotel (Jukkasjarvi, Suedia)

S-a deschis prima data in anul 1990, sub forma unei expozitii a unui artist francez, a devenit intre timp un hotel inedit ce le da snasa turistilor sa experimenteze sansa de a dormi intr-un iglu. Sculptat in gheata, acest hotel este reconstruit in fiecare an de diferiti artisti. Desi temperatura este una extrem de scazuta, turistii vin in numar foarte mare si gasesc intotdeauna modalitati de a se incalzi. Este deschis din decembrie pana in aprilie, iar pretul unei camere porneste de la 303 dolari pe noapte.

Advertisement

hoteluri-design4

Boscolo Hotel Exedra (Nisa, Franta)

Desi hotelurile din Franta deschise mai recent au fost construite in stilul Belle Epoque, interioarele acestui hotel sunt unele moderne. Barul, ce poarta semnatura Massimo Iosa Ghini, are un aer futurist. Pretul camerelor porneste de la 325 de dolari.

hoteluri-design5

Burj Al Arab (Dubai)

Stand pe o insula artificiala, acest hotel modern si deja celebru iti da senzatia unei barci cu panze indepartandu-se in larg. Cu o inaltime de 321 de metri, a devenit un adevarat icon al Dubaiului. Pretul unei camere porneste de la 1000 de dolari.

hoteluri-design6

Hotel Fox (Copenhaga)

Advertisement

Compus din 61 de camere, decorate de 21 de artisti talentati, Hotel Fox duce ideea de arta si expresie urbana la un nivel cu totul nou. Pretul camerelor porneste de la 165 de dolari.

hoteluri-design7

Poseidon Undersea Resort (Fiji)

Situat intr-o laguna de vis din Fiji, la peste 12 metri adancime sub apa, la acest hotel de lux se poate ajuge doar cu un lift special. Dispune de toate facilitatile care ti-ar putea trece prin minte si o priveliste cum cu greu iti poti imagina ca exista. O vacanta de o saptamana aici este destul de costisitoare, avand un pret de aproximativ 15.000 de dolari.

hoteluri-design8

La Purificadora (Mexic)

Hotelierul Carlos Couturier a transformat un centru de purificare a apei din secolul al 19-lea intr-un hotel modern, iar pretul unei camere incepe de la 155 de dolari.

Advertisement

hoteluri-design9

Les Cols Pavellones (Spania)

Construit in totalitate din sticla de culoare verde si otel negru, acest hotel este unic, spectaculos si merita vazut! Pretul camerelor porneste de la 335 de dolari pe noapte.

hoteluri-design10

Hyatt Capital Gate Tower (Abu Dhabi)

Acest hotel nou-nout are o forma inedita. Camerele sale moderne au o zona de relaxare spatioasa si ferestre din podea pana in plafon, fiind amenajate in culori pastelate.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *