Connect with us

ADPM Cool

Cele mai bune hoteluri de lux din Londra

Visezi la o escapadă în Londra și îți dorești o experiență de 5 stele din toate punctele de vedere? E important să aleg un hotel bun, iar această alegere nu e deloc o sarcină ușoară. Pentru că sunt foarte multe opțiuni disponibile. In funcție de preferințele tale, iată care sunt cele mai bune hoteluri de lux din Londra!

Publicat

pe

Cele mai bune hoteluri de lux din Londra

Londra este una dintre cele mai vizitate capitale ale lumii. Perfectă pentru o vacanță plină de activități sau un city break rapid. Indiferent de situație, alegerea hotelului perfect reprezintă un task dificil. Există numeroase opțiuni în care ai putea cu ușurință să te pierzi. Riscând astfel să faci o alegere greșită. Îți prezentăm în continuare o selecție cu cele mai bune hoteluri de lux din Londra.

NoMad London

Este o fostă secție de poliție transformată în hotel de lux cu ajutorul unor designeri de interior celebri. Poziția sa este una foarte bună, în Covent Garden. Inspirat din era victoriană și cu accente ce te duc cu gândul la epoca jazz a New York-ului de altă dată.

Claridge’s

Este una dintre „bijuteriile coroanei” atunci când vine vorba despre hotelurile londoneze. O proprietate de 5 stele amplasată în Mayfair. De-a lungul anilor, a găzduit o mulțime de celebrități. De la Audrey Hepburn sau Cary Grant până la Brad Pitt ori Mick Jagger. Un hotel deschis în 1812, unde istoria este la ea acasă.

Brown’s Hotel

Unul dintre cele mai elegante hoteluri de tip boutique din Londra. Locul în care Rudyard Kipling a scris „Cartea Junglei”, iar Alexander Graham Bell a dat primul telefon în 1877.

Advertisement

Rosewood London

Din momentul în care pătrunzi în hotel prin porțile impresionante de fier, te îndrăgostești iremediabil. O locație sofisticată cu detalii care te vor cuceri instant. O experiență de neratat: ceaiul de după-amiază.

The Connaught

Unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Londra. Dispune de un restaurant cu 3 stele Michelin, iar barul hotelului a fost desemnat cel mai bun bar din lume. Oaspeții se pot bucura și de un centru SPA Aman. Singurul construit în afara resorturilor Aman.

The Cadogan Hotel

Situat în inima cartierului Chelsea. Un hotel perfect pentru iubitorii de artă. Asta deoarece găzduiește peste 400 de lucrări de artă originale. Istoria spune că, în trecut, însuși Oscar Wilde a fost ridicat de Poliție din camera 118…

Ham Yard Hotel

Dacă vrei să stai în Soho, atunci Ham Yard Hotel este alegerea potrivită pentru tine. Toate camerele au geamuri imense și vedere superbă asupra Londrei. Hotelul dispune de asemenea de bibliotecă, spa, sală de sport, sală de bowling și un super rooftop bar.

Cum arata apartamentul de 10 milioane de dolari cumparat de Harry Styles in Londra

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *