Connect with us

ADPM Travel

Hoteluri exclusiviste in care te poti caza doar pe baza de invitatie, moftul suprem al celor celebri si bogati!

Poate ca este un concept necunoscut inca oamenilor de rand, insa in lume exista cateva hoteluri exclusiviste care nu doar ca au preturi astronomice, dar sunt accessible exclusiv pe baza de invitatie! Iata cum este posibil!

Publicat

pe

hoteluri-pe-baza-de-invitatie

Ai crede ca un hotel este deschis pentru orice persoana care isi poate permite sa plateasca cel putin pretul unei nopti de cazare. Ei bine, acest lucru este adevarat in majoritatea cazurilor, dar iata ca exista in lume si cateva hoteluri exclusiviste in care te poti caza doar pe baza de invitatie! Sunt hoteluri destinate exclusiv miliardarilor lumii si vedetelor de prima mana.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie1-1

Unul dintre aceste hoteluri este Crockfords Tower, aflat pe Insula Sentosa din Singapore. Dispune doar de apartamente, toate decorate cu piese luxoase de mobilier si pune la dispozitia clientilor servicii exclusiviste, cum ar fi majordom personal si room service 24/24, crame de vin si restaurante private in fiecare dintre apartamente.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie1-3

Baile au podele de marmura si sauna, iar televizorul este unul “magic”, transformandu-se in oglinda atunci cand nu este folosit. De asemenea, apartamentele au piscina proprie, iar terasa hotelului ofera o priveliste de vis.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie1-2

Pretul unui apartament de lux este de 9.000 de dolari pe noapte, iar cea mai “ieftina” unitate de cazare costa 1.250 de dolari pe noapte.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie2-3

In Caraibe, resortul de 5 stele Ladera pastreaza doua vile exclusiv pentru oaspeti de seama si vedete de top. In lipsa acestora, vilele raman goale.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie2-1 hoteluri-pe-baza-de-invitatie2-2

Cea mai scumpa dintre vile costa 1.400 de dolari pe noapte plus taxe, avand inclus propriul majordom, bucatar, sofer si dadaca, piscina privata, servicii exclusiviste si o priveliste de poveste.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie3-1

Laucala Island Resort din Fiji accepta, de asemenea, oaspeti doar pe baza de inviatie. Sejurul minim este de 4 nopti si costa pana la 28.000 de dolari.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie3-2

Amplasat pe un deal de pe insula detinuta de Dietrick Mateschitz, cofondator Red Bull, hotelul este unul ce cu greu ar putea fi descris in cuvinte.

hoteluri-pe-baza-de-invitatie3-3

Cei ce vor sa se bucure de facilitatile centrului SPA, isi pot alege propriile ierburi, flori si fructe din care se obtin uleiuri, lotiuni si sapunuri pe placul lor.