Connect with us

Evenimente

Idei de cadouri pentru cei dragi de la ParkLake

A început cea mai frumoasă lună din an și, odată cu ea, goana după daruri pentru cei dragi. Uneori, găsirea cadoului perfect pare o misiune imposibilă – tocmai de aceea, în Decembrie, ai de ales dintr-o gamă extinsă de Gift Card-uri personalizate oferite de ParkLake, astfel încât să poți oferi un cadou cu amprentă personală unică.

Publicat

pe

Idei de cadouri pentru cei dragi de la ParkLake

În această lună, centrul comercial ParkLake din București lansează un card special, cu tematica Christmas, în valoare de 100, 300 sau 500 de RON, care se poate achiziționa de la biroul de informații din zona Main Square. Elegant, simplu și rapid, noul Gift Card ParkLake îți oferă inspirația necesară pentru a le face o bucurie de sărbători celor dragi!

Mergi să îl vezi pe Moș Crăciun în ParkLake!

Crăciunul nu înseamnă doar cadouri, ci și bucuria de a-l vedea pe Moș Crăciun – iar ParkLake te pune în legătură directă cu el.

Mergi în Main Square în perioada 13-24 Decembrie, între orele 14:30-19:30, deschide Ușa Magică și vorbește LIVE cu Moș Crăciun, aflat tocmai în Laponia. Dacă ai o listă de cadouri și încă nu ai apucat să îi scrii Moșului, acum este momentul.

Experiențe de poveste pentru copii în ParkLake

Împreună învingem dizabilitatea – ParkLake sprijină Crosul Conil

Crăciunul este sinonim și cu faptele bune, astfel că ParkLake continuă misiunea de a dărui zâmbete și bucurii și sprijină Crosul Conil – ”Împreună învingem dizabilitatea”, devenind punctul de plecare spre casa lui Moș Crăciun din Laponia.

Advertisement

În perioada 3-15 Decembrie, te așteaptă la locul special amenajat din Main Square, pentru a te înscrie la cros. Fiecare înscris în cursă și fiecare kilometru parcurs înseamnă susținerea unei ore de terapie și tratament pentru copiii cu dizabilități pe care cei de la Conil îi au în grijă.

Primii 2 kilometri parcurși asigură și înscrierea în tragerea la sorți pentru cele 10 carduri cadou în valoare de 300 de lei fiecare, așa că nu uita să treci pe la biroul Conil, înainte de plecare, pentru a-ți ridica tichetul de tombolă.

Poți să ajuți copiii cu autism și fără să te înscrii la cros. Lângă punctul de pornire va fi o urnă în care se vor strânge pentru ei rechizite, jocuri educaționale, acuarele, plastilină sau puzzle-uri.

În plus, poți redacta și trimite o scrisoare pentru Moș Crăciun, iar voluntarii de aici se vor asigura că speranțele, gândurile bune și dorințele tale vor ajunge la destinație cât mai repede cu putință.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *