Connect with us

ADPM Beauty

Ce alaturare ciudata! Iggy Pop, imaginea parfumului Black XS L’Exces de la Paco Rabanne!

Pare sa fie una dintre cele mai ciudate colaborari din industria parfumurilor! Brandul Paco Rabanne tocmai a anuntat ca imaginea noului parfum, Black XS L’Exces, va fi tocmai controversatul rocker Iggy Pop.

Publicat

pe

In incercarea de a soca si de a atrage atentia asupra viitorului parfum al casei, cei de la Paco Rabanne au semnat un contract de imagine cu un rocker controversat, care nu are nimic in comun cu industria de frumusete.

Iggy Pop a fost primul rocker care a dat startul fenomenului stage dive, adica s-a aruncat de pe scena in bratele publicului, cu toate ca nu a fost prins de fiecare data si a sfarsit prin a se accidenta destul de grav… Mai mult, Iggy Pop obisnuia sa se tarasca pe scena plina cu cioburi de sticla, sa cante dezbracat in fata publicului si chiar sa vomite pe cei din primul rand.

Toate aceste „fapte” marete l-au transformat acum pe Iggy Pop in ambasadorul noului parfum al brandului Paco Rabanne, Black XS L’Exces, care va fi lansat in Franta la inceputul lui 2012.

Cel care va regiza clipurile publicitare este nimeni altul decat Jonas Akerlund, care a lucrat cu Lady Gaga la „Paparazzi” si „Telephone” si cu trupa Duran Duran pentru clipul piesei „Girl Panic!”.

Advertisement