Connect with us

Stiri Interne

Ileana Lazariuc, relație cu Matei Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în cel mai mare secret în urmă cu aproximativ cinci ani. Acum, se pare că Ileana nu mai este o femeie singură, ci ar avea o relație cu Matei Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea.

Publicat

pe

Ileana Lazariuc, relație cu Matei Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea

În 2019, toată lumea a rămas șocată la auzul veștii că Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat. Cei doi spuneau atunci că, deși încă se iubesc, au decis să pună punct căsniciei lor. Erau la acea vreme divorțați deja de doi ani, deși nimeni nu știa acest lucru.

Se pare că acum, la cinci ani distanță, Ileana Lazariuc și-ar fi regăsit fericirea. Conform Cancan.ro, aceasta ar avea deja de mai multe luni o relație cu Matei Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea. Paparazzi i-au surprins în weekend-ul trecut împreună. Au ieșit alături de mai mulți prieteni într-un local de lux din București. Alături le-au fost și Lili Sandu, buna prietenă a Ilenei, alături de soțul ei, Silviu Țolu.

În trecut, despre Matei Stratan s-a scris că ar fi avut o relație și cu Andreea Raicu. Informația a fost însă atunci infirmată de acesta.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu. Nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat el la acea vreme.

Și Ion Ion Țiriac și-a refăcut viața după divorț. Acesta are o relație cu tenismena Sorana Cîrstea.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *