Connect with us

Stiri Interne

Ilie Nastase plateste peste 1 miliard de lei pe scoala fiicelor sale

Ilie Nastase scoate din buzunar peste 1 miliard de lei vechi pentru scoala celor doua fiice ale sale. Este cea mai mare taxa pe care o vedeta din Romania o achita pentru studiile copiilor sai.

Publicat

pe

fiice-ilie-nastase

Daca ieri va informam ca Andreea Esca plateste 11.000 de euro pentru studiile celor doi copii ai sai, acum va spunem ca recordul in acest sens il detine Ilie Nastase. Fostul tenismen achita aproape 30.000 de euro pentru ca cele doua fiice ale sale din casnicia cu Amalia sa poata merge la scoala.

Amalia-Nastase-ilie-copii

Alessia si Emma studiaza la Scoala Americana din Bucuresti, a carei taxa este deosebit de costisitoare. Tatal lor sustine insa ca este justificata.

“Este o scoala foarte buna. Printre multe alte lucruri foarte bune, profesorii de acolo ii invata pe copii sa fie dezinhibati, sa nu aiba emotii, sa fie stapani pe insisi. Conteaza enorm de mult in viata. Toate cursurile sunt predate in limba engleza. Am spus tot timpul ca pentru mine nu conteaza daca platesc 20-30 sau 50.000 de euro pentru fetele mele. O fac pentru educatia lor si pentru a le asigura un viitor in viata. Iar fara scoala acest lucru nu se poate”, a declarat Ilie Nastase pentru WOWbiz.ro.

Si alte vedete din showbiz-ul romanesc au ales sa isi inscrie copiii la scoli private.

andreea-esca-copii-familie

Andreea Esca plateste 11.000 de euro anual pentru ca Alexia (12 ani) si Aris (9 ani) sa studieze la liceul francez „Anna de Noailles”.

Advertisement

Andreea Marin, Nicoleta Luciu si Virgil Iantu si-au inscris copiii la International School of Bucharest, iar taxa anuala s-ar ridica la 7000 de euro.

andreea-marin-violeta1

Teo Trandafir plateste, se pare, o taxa lunara de 10.000 de euro pentru ca fiica ei, Maia, in varsta de 9 ani, sa studieze la Scoala Americana.