Connect with us

Stiri Interne

Ilinca Obădescu s-a măritat cu Mihai Gruia (ex-Akcent). Imagini de la nuntă!

Ilinca Obădescu, considerată una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune din țara noastră, și Mihai Gruia, fost component al trupei Akcent, s-au căsătorit în weekend. Iată imagini de la nuntă!

Publicat

pe

Ilinca Obădescu s-a măritat cu Mihai Gruia (ex-Akcent). Imagini de la nuntă!

Ilinca Obădescu este, deja de mai mulți ani, prezentatoare de știri la Kanal D. Ea este considerată a fi una dintre cele mai frumoase vedete tv din țara noastră. O prezență remarcabilă, dar extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața sa privată. De-a lungul anilor nu s-au știut multe despre relațiile de iubire ale vedetei. Asta deoarece Ilinica a preferat mereu să iasă în lumina reflectoarelor doar prin prisma profesiei.

În ultimele luni însă, vedeta și-a asumat public relația cu Mihai Gruia, fost component al trupei Akcent. Încă din momentul în care s-au cunoscut, cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și au știut că vor să își petreacă viața împreună. Ilinca spunea despre Mihai că a venit în viața ei la momentul potrivit și că ambii sunt recunoscători pentru iubirea lor.

La rândul lui, Mihai spunea despre iubita lui că: „Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc”, a declarat el pentru wowbiz.ro.

După cererea în căsătorie petrecută de Revelion, iată că a venit și momentul ca cei doi să își unească destinele.

Ilinca și Mihai s-au căsătorit civil vineri, iar sâmbătă s-au cununat religios. La cununia civilă, frumoasa prezentatoare tv a purtat o rochie scurtă albă ce i-a pus în valoare silueta impecabilă.

Și la nunta de sâmbătă, Ilinca a arătat spectaculos. Vedeta Kanal D a purtat o rochie de mireasă diafană, cu corset și o tăietură adâncă în partea de jos. Mirele a purtat costum și cămașă albă, un look elegant, dar foarte relaxat.

În ziua cea mare, alături le-au fost familia și cei mai apropiați prieteni. Printre invitați s-au numărat Sorin Brotnei (ex-Akcent), Denise Rifai, Silvia Ioniță și Dan Bittman.

De altfel, solistul trupei Holograf este cel care a întreținut atmosfera la petrecerea organizată după cununie.

„Cea mai emoționantă zi din viața mea. Mulțumesc, om bun, că ai apărut in viața mea!”, a scris Ilinca pe rețelele de socializare.