Connect with us

Stiri Interne

Ilinca Vandici, alături de fostul soţ, la ziua copilului lor

Deși au divorțat la notar în urmă cu ceva vreme și nu mai formează oficial o familie, Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, au participat împreună la petrecerea aniversară a fiului lor, micuțul Zian. Cei doi au păstrat o relație civilizată după despărțire de dragul fiului pe care îl au împreună.

Publicat

pe

Ilinca Vandici, alături de fostul soţ, la ziua copilului lor

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au separat în primăvară, după șapte ani de relație și șase de căsnicie. Apoi, în urmă cu ceva vreme, cei doi au divorțat la notar, lucru confirmat recent de vedeta Kanal D.

Totul s-a petrecut într-un mod cât se poate de discret. Se pare că Ilinca și fostul soț au păstrat o relație civilizată după despărțire de dragul copilului pe care îl au împreună.

Duminică, 23 iulie, micuțul Zian a împlinit șase ani. Cu această ocazie, Ilinca i-a organizat fiului ei o petrecere aniversară la care au participat prietenii lui. Printre invitați s-a numărat și tatăl, Andrei Neacșu, semn că între ei nu au rămas resentimente, iar orice problemă dispare atunci când vine vorba despre fericirea copilului.

Fericita mămică a postat pe rețelele de socializare un filmuleț de la petrecere, însoțit de mesajul: „La mulți ani, minunea vieții mele! Te iubesc pana dincolo de univers!”

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formau un cuplu din anul 2016. La doar câteva luni după ce s-au cunoscut, Ilinca și Andrei s-au căsătorit. Fiul lor a venit pe lume doar un an mai târziu. Acum, decizia despărțirii a fost luată de comun acord. Fostul soț al vedetei s-a mutat din casa în care locuia alături de Ilinca și de fiul lor, Zian. Andrei și-a achiziționat un apartament în zona de nord a Bucureștiului, iar presa scrie că ar avea deja o nouă relație.