Connect with us

Stiri Interne

Ilinca Vandici, prima declarație după ce a anunțat divorțul

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, au ales să se despartă după o poveste de dragoste care a durat șapte ani. Vedeta postului Kanal D a făcut și primele declarații după ce a anunțat public divorțul.

Publicat

pe

Ilinca Vandici, prima declarație după ce a anunțat divorțul

O nouă despărțire în showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu divorțează după șapte ani de iubire. Zvonurile referitoare la o posibilă separare au apărut în urmă cu câteva luni, însă abia la finele săptămânii trecute, vedeta a confirmat divorțul. Se pare că cei doi au făcut tot ce le-a sta în putință pentru a-și salva mariajul. Din păcate însă, acest lucru nu a fost posibil.

Soțul vedetei Kanal D s-a mutat deja din casa în care locuia alături de Ilinca și de fiul lor, Zian. Andrei și-a achiziționat un apartament în zona de nord a Bucureștiului. Cei doi au luat de comun acord decizia de a se despărți. În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, ei rămân în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Micuțul Zian are cinci ani, iar creșterea lui rămâne prioritatea părinților.

Ilinca a postat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care anunță despărțirea de tatăl fiului ei, cerând liniște, înțelegere și toleranță. Postarea a strâns aproape 9 000 de aprecieri și sute de mesaje de încurajare.

Cei doi formau un cuplu din anul 2016. La doar câteva luni după ce s-au cunoscut, Ilinca și Andrei s-au căsătorit, iar fiul lor a venit pe lume doar un an mai târziu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *