Connect with us

Stiri Interne

Imagini de la botezul fetiței lui Nicole Cherry

La 23 de ani, Nicole Cherry este o femeie împlinită. A devenit mamă în urmă cu aproximativ jumătate de an. Weekend-ul acesta, s-a măritat și și-a botezat fetița. Iată câteva imagini de la botezul fetiței lui Nicole Cherry.

Publicat

pe

Imagini de la botezul fetiței lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a născut o fetiță în luna noiembrie a anului trecut. În vârstă de 23 de ani, a devenit atunci pentru prima oară mămică. Artista traversează astfel cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Odată cu ridicarea restricțiilor, a putut să organizeze un eveniment dublu: nuntă și botez!

Botezul fetiței lui Nicole Cherry a avut loc în weekend. Tot atunci, ea și partenerul ei de viață și-au unit oficial destinele.

A fost doar cununia civilă, întrucât Nicole și-a dorit ca evenimentul să o aibă în centru pe micuța Anastasia. Nunta propriu-zisă va urma. Cu toate astea, Nicole Cherry a purtat alb în ziua cea mare. Mai întâi o rochie amplă, cu perle și o fundă supradimensionată. Apoi, o altă rochie albă cu decolteu adânc și un șliț îndrăzneț.

După slujba de botez, Nicole și soțul ei au organizat o petrecere la un restaurant din București. Le-au fost alături toți cei apropiați.

Andra, Carmen Chindriș, Damian Drăghici și chiar fericita mămică Nicole Cherry au cântat la eveniment, conform OK Magazine.

Nicole Cherry a născut. Primele imagini cu fetița ei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madalina Petre (@madapetre)