Connect with us

Stiri externe

Imagini de la nunta anului: Jennifer Lopez și Ben Affleck, s-au căsătorit la conacul actorului din Georgia

După ce s-au cununat civil luna trecută în Las Vegas, în cel mai mare secret, Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut acum parte de o nuntă ca în povești. Evenimentul a fost unul cu fast și s-a desfășurat la conacul de lux pe care actorul îl deține în Georgia.

Publicat

pe

Imagini de la nunta anului: Jennifer Lopez și Ben Affleck, s-au căsătorit la conacul actorului din Georgia

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit weekend-ul acesta la conacul actorului din Georgia. Au făcut o nuntă cu fast pe proprietatea în valoare de 9 milioane de dolari. Casa a fost decorată mai ceva ca în povești. Mirii au pășit pe un covor alb, iar petrecerea s-a desfășurat într-un cort imens, special instalat în grădină pentru nunta celor doi.

Așa cum era de așteptat și cum și-a dorit Ben Affleck, Jennifer Lopez a fost în centru atenției. A arătat absolut fabulos într-o superbă rochie de mireasă creată de Ralph Lauren. Mirele a purtat un costum elegant cu sacou alb. De altfel, toți invitații au purtat haine albe, lucru mai puțin obișnuit la o nuntă.

JLo și Ben Affleck au devenit soț și soție la douăzeci de ani după prima lor logodnă. Printre invitații de seamă s-au numărat Matt Damon și soția sa, Luciana Barroso. Prietenia dintre Affleck și Damon este de notorietate, una dintre cele mai longevive la Hollywood.

Voalul impresionant al miresei a fost purtat de cei cinci copii ai cuplului. Este vorba despre gemenii Max și Emme (14 ani), Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani).

Totul despre nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Va ține 3 zile!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @jlosbae